bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Uw glas groothandel Veghel

Onze glas groothandel en glasservice nabij Veghel staat bekend om haar veelzijdigheid in glas- en schilderwerken. Wij hebben een groot assortiment aan diverse soorten glas zoals enkel-, gelaagd-, sier/figuur-, draad-, verzilverd-, gehard- en isolatieglas aan, die u altijd vooraf kunt bekijken of het glaswerk voor u geschikt is. Daarnaast hebben we de meest gangbare glassoorten op voorraad, waardoor u bij ons nooit lang hoeft te wachten op vervanging van uw glas.

Ervaren glas groothandel

Sinds de oprichting van Van den Akker in Helmond in 1981 werken wij met geschoolde en vakbekwame medewerkers die in staat zijn om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Naast ons ruime aanbod van glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Wij bieden onze schilderactiviteiten aan binnen de bedrijvensector en zijn speciaal gericht op het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden voor binnen- als buitenschilderwerk. Hiervoor staat ons ervaren team van schilders ter beschikking.

Offerte aanvragen

Glassoorten en diensten

Bij Van den Akker is een erg breed assortiment aan glaswerk verkrijgbaar. Tevens staan wij letterlijk 24 uur per dag voor u klaar: mocht uw glas kapot gaan, dan is dat geen enkel probleem. Wij staan met onze unieke 24-uurs glascentrale direct voor u klaar om uw ruit te vervangen of om een tijdelijke noodoplossing voor u te regelen!

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten glas, een greep uit ons glasassortiment:

Meer informatie over het bovenstaande glaswerk is uitgebreid terug te vinden bij ons glasassortiment. Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover kunt u vinden bij ons diverse assortiment.

Maak een afspraak

Op zoek naar een glas groothandel bij Veghel, omdat u graag de ramen wilt vervangen of omdat u glasschade heeft? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492-536432. Indien u al exact weet welke soort glas u wilt hebben, dan kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen u graag!

Wat kan deze glaszetter in Veghel zoal betekenen?

Deze glaszetter in Veghel is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Veghel, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op