Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glashandel Veghel

Uw glas groothandel Veghel

Onze glas groothandel en glasservice nabij Veghel staat bekend om haar veelzijdigheid in glas- en schilderwerken. Wij hebben een groot assortiment aan diverse soorten glas zoals enkel-, gelaagd-, sier/figuur-, draad-, verzilverd-, gehard- en isolatieglas aan, die u altijd vooraf kunt bekijken of het glaswerk voor u geschikt is. Daarnaast hebben we de meest gangbare glassoorten op voorraad, waardoor u bij ons nooit lang hoeft te wachten op vervanging van uw glas.

Ervaren glas groothandel

Sinds de oprichting van Van den Akker in Helmond in 1981 werken wij met geschoolde en vakbekwame medewerkers die in staat zijn om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Naast ons ruime aanbod van glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Wij bieden onze schilderactiviteiten aan binnen de bedrijvensector en zijn speciaal gericht op het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden voor binnen- als buitenschilderwerk. Hiervoor staat ons ervaren team van schilders ter beschikking.

Offerte aanvragen

Glassoorten en diensten

Bij Van den Akker is een erg breed assortiment aan glaswerk verkrijgbaar. Tevens staan wij letterlijk 24 uur per dag voor u klaar: mocht uw glas kapot gaan, dan is dat geen enkel probleem. Wij staan met onze unieke 24-uurs glascentrale direct voor u klaar om uw ruit te vervangen of om een tijdelijke noodoplossing voor u te regelen!

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten glas, een greep uit ons glasassortiment:

Meer informatie over het bovenstaande glaswerk is uitgebreid terug te vinden bij ons glasassortiment. Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover kunt u vinden bij ons diverse assortiment.

Maak een afspraak

Op zoek naar een glas groothandel bij Veghel, omdat u graag de ramen wilt vervangen of omdat u glasschade heeft? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492-536432. Indien u al exact weet welke soort glas u wilt hebben, dan kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen u graag!

[Best4FAQ name=”Glaszetter Veghel”]