Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glasservice Veghel 24/7

 

Glasservice Veghel 24/7

Bent u op zoek naar een glasservice in Veghel? Glashandel Van de Akker Glas- en Schilderwerken staat voor u klaar. Glasschade is erg vervelend en gebeurt altijd op een onverwachts moment. Ook komt het eigenlijk nooit goed uit, glasschade is vrijwel altijd een ongeluk voor de eigenaar. Bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken hoeft u niet te wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar voor glasservice te Veghel of omgeving, zodat u meteen aan nieuw glas geholpen wordt. Indien nodig is er dezelfde dag nog iemand bij u om de schade te repareren of om een veilige noodoplossing te creƫren.

Met de 24-uurs glasservice in Veghel en omstreken bent u altijd verzekerd van een vakkundig herstel van uw glasschade. Meer weten over onze glasservice in Veghel? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

De diensten van de glasservice in Veghel

Naast het herstellen van schade kunt u Van de Akker ook inhuren voor alle andere soorten glasservice te Veghel. Sinds het bedrijf in 1981 werd opgericht is het vakbekwame en geschoolde personeel in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, te leveren en te bewerken.

Van de Akker heeft een breed assortiment op voorraad, van veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Ook is er een team van schilders dat al jaren in de sector werkzaam is. Zij verrichten renovatiewerkzaamheden in een aantal vaste sectoren als de woningbouw en bij uitzendorganisaties.

Een breed scala aan werkzaamheden

Als glasservice te Veghel kunnen we u op diverse manieren van dienst zijn. Voor de volgende services kunt u bij Van de Akker terecht:

Neem gerust eens contact met ons op als u vragen heeft over onze dienstverlening.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u gebruik maken van onze glasservice in Veghel? Of u nu op zoek bent naar een vakman voor uw bedrijfspand of voor de perfecte kinderkamer of een gebroken deurraam, bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken bent u aan het juiste adres. Wij bieden de beste glasservice in Veghel en omgeving en zijn zeer vakbekwaam. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie.

Bel naar 0492-536432 of vul het contactformulier in. Het vakbekwame personeel helpt u graag met al uw glas- en schilderwensen!