Efficiënt en Duurzaam:
Glas als Slimme Investering

Het plaatsen van glas in en rondom gebouwen is een effectieve manier om duurzaamheid te bevorderen en energie-efficiëntie te verhogen. Glas heeft unieke eigenschappen waarmee natuurlijk licht de binnenruimtes kan doordringen, waardoor de afhankelijkheid van kunstmatige verlichting wordt verminderd. Hier zijn enkele manieren waarop het gebruik van glas kan bijdragen aan duurzaamheid.

Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Isolatie

Hoogwaardig isolatieglas, zoals dubbel- of driedubbel glas, helpt de warmte binnen te houden tijdens de winter en houdt de warmte buiten tijdens de zomer. Dit zorgt voor een betere energie-efficiëntie van het gebouw, waardoor de behoefte aan verwarming of koeling wordt verminderd.

Recyclebaarheid & natuurlijke verlichting

Glas is een volledig recyclebaar materiaal. Door gerecycled glas te gebruiken bij de productie van nieuwe glazen componenten, kan de vraag naar ruwe materialen worden verminderd, wat de milieubelasting vermindert.

Door grote glazen ramen en deuren te installeren, kan natuurlijk licht de binnenruimtes doordringen, waardoor de behoefte aan kunstmatige verlichting gedurende de dag wordt verminderd. Dit resulteert niet alleen in energiebesparing, maar draagt ook bij aan het welzijn van de bewoners.

Neem contact op met Van den Akkerglas

Heeft u vragen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u liever direct bellen? Bel dan: 0492 – 536 432