Glaswerken

Ons bedrijf richt zich met name op renovatie- en herstelwerkzaamheden in de particuliere sector. Om deze service te kunnen waarborgen hebben wij een 24-uurs glascentrale. U kunt 365 dagen per jaar dag en nacht van deze service gebruik maken.

Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  
Glaswerken

renovatie- en herstelwerkzaamheden

Mocht u glas willen vervangen en u weet nog niet wat voor soort glas u wilt, kijk dan bij ons assortiment voor de mogelijkheden of kom een keer langs aan de Wolfstraat 162 te Helmond.

Van alle glassoorten hebben wij voorbeelden liggen en de meest gangbare glassoorten hebben wij op voorraad, zodat een vervanging nooit lang hoeft te duren. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle soorten isolatieglas.

Vaste opdrachtgevers van Van de Akker Glas en Schilderwerken
Verder verrichten wij glasherstel voor een aantal vaste opdrachtgevers zoals:

  • Diverse woningbouw verrenigingen in Helmond , Deurne , Asten , Budel en Someren
  • Diverse Politiekorpsen
  • Diverse verzekeringen
  • Overheids instellingen
  • Diverse Gemeentes

Uiteraard werken wij niet alleen voor deze opdrachtgevers. Mocht u vragen hebben over ons bedrijf of interesse hebben in een van ons producten / diensten, neem gerust even contact met ons op.

Offerte aanvragen

Uiteraard werken wij niet alleen in geval van schade. Mocht u vragen hebben over ons bedrijf of interesse hebben in een van ons producten neem dan gerust contact op, of vraag een offerte aan via onderstaande link: