Isolatieglas

Wilt u graag isolatieglas en lagere energielasten per maand? Dat is mogelijk bij Van den Akker! Door uw huis te isoleren profiteert u van veel voordelen: meer comfort, energiebesparing, lagere stookkosten, minder co2 uitstoot en het is milieuvriendelijker. Door HR+ glas of HR++ glas te plaatsen kunt u tot wel €250,- per jaar besparen op uw energiekosten.

Wij kunnen een ruim aantal soorten glas leveren en monteren: standaard dubbelglas, HR++ en HR+ isolatieglas, geluidswerend isolatieglas, zonwerend isolatieglas en inbraak werend isolatieglas.

Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  
Akkerglas

Uw voordelen bij ons

Bij ons kunt u doormiddel van glas isolatie veel energie besparen. En daarnaast profiteert u van:

  • Ervaring sinds 1981;
  • Snel glasherstel;
  • Erkend en gecertificeerd;
  • 24 uurs service;
  • Alle verzekeringen.
Energielabel Akkerglas

Een energielabel

Vanaf februari 2015 heeft ieder huis een eigen voorlopig energielabel, dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig het huis is. Met een energielabel kunnen kopers en huurders in één oogopslag zien of een woning zuinig of onzuinig is.

Het energielabel geeft met de klassen A (groen, zeer zuinig) tot en met G (rood, zeer onzuinig) aan hoe energiezuinig uw huis is in vergelijking met andere huizen. Een energiezuinig huis heeft goede isolatie, isolerend glas, energiezuinige verwarming en zonnepanelen. Het energielabel is een document waarin deze kenmerken zijn beschreven. Zie hier een voorbeeld van een energielabel.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag isolatieglas laten plaatsen om energie en kosten te besparen? Maak dan vandaag nog een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan. Want wij staan graag voor u klaar, ook in geval van schade en nood.

Offerte aanvragen

Uiteraard werken wij niet alleen in geval van schade. Mocht u vragen hebben over ons bedrijf of interesse hebben in een van ons producten neem dan gerust contact op, of vraag een offerte aan via onderstaande link: