Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Uw glashandel nabij Venray

Uw glashandel nabij Venray

Van den Akker Glas- en Schilderwerken in Helmond staat bekend om haar veelzijdigheid in glaswerken. Zo bieden wij enkel-, gelaagd-, sier/figuur-, draad-, verzilverd-, gehard- en isolatieglas aan. Wij hebben van al deze glassoorten voorbeelden liggen. U kunt dus vooraf kijken of het glaswerk voor u geschikt is. Daarnaast hebben we de meest gangbare glassoorten op voorraad. Uw vervanging hoeft daarom nooit lang te duren! Voor uw glashandel in Venray en omstreken zit u bij ons goed.

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

Glashandel met ruime ervaring

In 1981 is Van den Akker Glas- en Schilderwerken opgericht en gevestigd in Helmond. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een glashandel nabij Venray. Sinds de oprichting werken wij met geschoolde en vakbekwame personeel die in staat zijn om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken.

Ook voor schilderwerken

Naast ons ruime aanbod van glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Wij doen onze schilderactiviteiten binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Dit betreft zowel binnen- als buitenschilderwerk. Hiervoor staat ons ervaren team van schilders ter beschikking.

Het glaswerk bij Van den Akker op een rijtje

Wij hebben een ontzettend breed assortiment aan glaswerk en staan 24 uur per dag voor u klaar: Mocht uw glas kapot gaat, is dat geen enkel probleem. Glaszetter Van den Akker staat met haar 24-uurs glascentrale direct voor u klaar om uw ruit te vervangen of om een tijdelijke noodoplossing voor u te regelen!

Bovenstaand glaswerk is uitgebreider terug te vinden onder het kopje ‘Assortiment glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover is te vinden onder het kopje ‘Assortiment divers’.

Contact opnemen

Op zoek naar glaswerk in Venray, omdat u bijvoorbeeld energie wilt besparen? Neem contact op met Van den Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 0492-536432. Weet u al welk soort glas u wilt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd voor u klaar!

[Best4FAQ name=”Glaszetter Venray”]