bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Uw glashandel nabij Venray

Van den Akker Glas- en Schilderwerken in Helmond staat bekend om haar veelzijdigheid in glaswerken. Zo bieden wij enkel-, gelaagd-, sier/figuur-, draad-, verzilverd-, gehard- en isolatieglas aan. Wij hebben van al deze glassoorten voorbeelden liggen. U kunt dus vooraf kijken of het glaswerk voor u geschikt is. Daarnaast hebben we de meest gangbare glassoorten op voorraad. Uw vervanging hoeft daarom nooit lang te duren! Voor uw glashandel in Venray en omstreken zit u bij ons goed.

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

Glashandel met ruime ervaring

In 1981 is Van den Akker Glas- en Schilderwerken opgericht en gevestigd in Helmond. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een glashandel nabij Venray. Sinds de oprichting werken wij met geschoolde en vakbekwame personeel die in staat zijn om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken.

Ook voor schilderwerken

Naast ons ruime aanbod van glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Wij doen onze schilderactiviteiten binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Dit betreft zowel binnen- als buitenschilderwerk. Hiervoor staat ons ervaren team van schilders ter beschikking.

Het glaswerk bij Van den Akker op een rijtje

Wij hebben een ontzettend breed assortiment aan glaswerk en staan 24 uur per dag voor u klaar: Mocht uw glas kapot gaat, is dat geen enkel probleem. Glaszetter Van den Akker staat met haar 24-uurs glascentrale direct voor u klaar om uw ruit te vervangen of om een tijdelijke noodoplossing voor u te regelen!

Bovenstaand glaswerk is uitgebreider terug te vinden onder het kopje ‘Assortiment glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover is te vinden onder het kopje ‘Assortiment divers’.

Contact opnemen

Op zoek naar glaswerk in Venray, omdat u bijvoorbeeld energie wilt besparen? Neem contact op met Van den Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 0492-536432. Weet u al welk soort glas u wilt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd voor u klaar!

Wat kan deze glaszetter in Venray zoal betekenen?

Deze glaszetter in Venray is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Venray, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op