bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Uw ruit vervangen in Eindhoven? Razendsnel met Van der Akker!

Van der Akker Glas- en Schilderwerken heeft als specialiteit renovatie- en herstelwerkzaamheden in de particuliere sector. Onze specialiteit zorgt ervoor dat wij uw ruit ontzettend snel maar met zorg vervangen. Om nog een schepje bovenop onze service te doen, hebben wij de 24-uurs glascentrale geïntroduceerd. Bij glasschade kunt u dus áltijd bij ons terecht. 365 dagen per jaar, overdag en in de nacht. Dus voor ruit vervangen nabij Eindhoven bent u bij Van der Akker aan het juiste adres!

Van der Akker nabij Eindhoven is meer dan enkel uw ruit vervangen

In 1981 is Van der Akker Glas- en Schilderwerken opgericht en in Helmond gevestigd. Al vanaf het begin is ons geschoolde en vakbekwame personeel in staat om op een zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Maar wij doen nog meer dan dat:

  • Het plaatsen van glas-in-lood ramen;
  • Het verzorgen van schilder- en behangwerk;
  • Uw schade rechtstreeks verhalen bij uw verzekering.

Wij zijn dus een veelomvattend bedrijf, maar met renovatie- en herstelwerkzaamheden als specialiteit. Uw ruit vervangen doet u daarom bij Van der Akker nabij Eindhoven!

Vraag uw offerte bij Van der Akker aan!

Wilt u uw ruit vervangen in of nabij Eindhoven? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen door te bellen naar het nummer 0492-536432. Ons personeel staat altijd voor u klaar!

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op
1