Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Ramen vervangen Eindhoven

Uw ramen vervangen in Eindhoven? Van der Akker doet het snel!

De specialiteit van Van der Akker Glas- en Schilderwerken is renovatie- en herstelwerkzaamheden in de particuliere sector. Dit zorgt ervoor dat wij uw ruit erg snel maar met uiterste zorg vervangen. Maar dat is niet het enigste. Om onze service te blijven waarborgen hebben we de 24-uurs glascentrale ge√Įntroduceerd. Heeft u glasschade? Dan kunt u dus √°ltijd bij ons terecht. 365 dagen per jaar, overdag en zelfs in de nacht. Dus voor ramen vervangen nabij Eindhoven zit u bij Van der Akker goed!

Meer dan alleen uw ramen vervangen: Van der Akker nabij Eindhoven

Van der Akker Glas- en Schilderwerken is in 1981 opgericht en in Helmond gevestigd. Ons geschoolde en vakbekwame personeel is al vanaf het begin in staat om op een zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Maar wij kunnen en doen het volgende ook nog:

  • Het plaatsen van glas-in-lood ramen;
  • Het verzorgen van schilder- en behangwerk;
  • Uw schade rechtstreeks verhalen bij uw verzekering.

U kunt ons dus omschrijven als een veelomvattend bedrijf. Maar renovatie- en herstelwerkzaamheden blijft onze specialiteit. Uw ramen vervangen doet u daarom bij Van der Akker nabij Eindhoven!

Neem contact op met Van der Akker Glas- en Schilderwerken!

Voor ramen vervangen in Eindhoven neemt u contact op met Van der Akker door te bellen naar 0492-536432. Ons personeel staat altijd voor u klaar!