bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Plexiglas op maat in Eindhoven

Zoekt u plexiglas op maat in Eindhoven of in de buurt daarvan? Van den Akker Glas- en Schilderwerken is u graag van dienst. Wij bieden een groot aanbod aan glaswerken aan, waaronder plexiglas op maat in Eindhoven. Plexiglas is niet daadwerkelijk een soort glas, maar een transparante kunststof genaamd polymethylmethacrylaat. Omdat het zeer veel licht doorlaat is het materiaal echter wel geschikt om onder omstandigheden als vervanging voor gewoon glas te dienen. Plexiglas versplintert niet en is makkelijk te vormen. Van den Akker Glas- en Schilderwerken kan u daarom plexiglas op maat in Eindhoven en omgeving aanbieden dat aan al uw wensen voldoet. Bij ons kunt u zelf kiezen uit de maat of dikte. Meer weten over het kopen van plexiglas op maat in Eindhoven of omgeving bij Van den Akker Glas- en Schilderwerken. Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

Ons assortiment

Ons bedrijf verkoopt naast plexiglas op maat in Eindhoven ook allerlei andere soorten glas, waaronder:

We kunnen naast plexiglas op maat in Eindhoven dus ook verscheidene andere glassoorten voor u maken. Ook herstellen we glasschade voor u. Als het nodig is komen we vandaag nog bij u langs om glasschade voor u te herstellen: wij bieden u een 24 uurs service aan.

Over Van den Akker Glas- en Schilderwerken

Van den Akker Glas- en Schilderwerken is in 1981 te Helmond opgericht door de heer Piet van den Akker. Sinds de oprichting heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt. Zo zijn we van eenmanszaak naar een organisatie met 15 medewerkers gegaan. Ook hebben we noodgedwongen naar een nieuwe en grotere locatie moeten verhuizen. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich enkel op glaswerken, waaronder plexiglas op maat in Eindhoven. Inmiddels zijn de werkzaamheden uitgebreid met onder meer glasherstel en schilderwerken. Kwaliteit heeft bij ons bedrijf altijd voorop gestaan en daarom zijn we een AF erkend bedrijf met zowel een VCA als een BTR certificering.

Koop plexiglas op maat in Eindhoven bij Van den Akker Glas- en Schilderwerken

Als u plexiglas op maat in Eindhoven of omgeving wilt kopen kiest u voor Van den Akker Glas- en Schilderwerken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt het contactformulier op onze site invullen, ons bellen via 0492-536432 of ons een e-mail sturen.

Wat is plexiglas?

Plexiglas in Eindhoven is een transparant kunststof dat gemaakt wordt van polymethylmethacrylaat. Het is geen glas, maar wordt door de hoge hoeveelheid licht wel gebruikt als vervanger van glas. Het laat meer licht door dan gewoon glas en versplintert niet. Heeft u interesse in plexiglas? Vraag dan gerust een offerte aan voor meer duidelijkheid over de prijs.

Kan ik ook glas in lood laten repareren?

Ook wanneer glas in lood in Eindhoven gerepareerd moet worden, zijn wij de juiste partij. Glas in lood is een glassoort die op vakkundige wijze in elkaar is gebouwd. Wij repareren het glas in lood door het uit het lood te laten en opnieuw in te zetten. Vervolgens solderen we het en kitten we het paneel, zodat de glas in lood ramen weer wind- en waterdicht zijn. Wilt u weten wat het repareren van een glas in lood raam kost? Vraag een offerte aan voor een prijsindicatie.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op