bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Plexiglas op maat in Eindhoven

Zoekt u plexiglas op maat in Eindhoven of in de buurt daarvan? Van den Akker Glas- en Schilderwerken is u graag van dienst. Wij bieden een groot aanbod aan glaswerken aan, waaronder plexiglas op maat in Eindhoven. Plexiglas is niet daadwerkelijk een soort glas, maar een transparante kunststof genaamd polymethylmethacrylaat. Omdat het zeer veel licht doorlaat is het materiaal echter wel geschikt om onder omstandigheden als vervanging voor gewoon glas te dienen. Plexiglas versplintert niet en is makkelijk te vormen. Van den Akker Glas- en Schilderwerken kan u daarom plexiglas op maat in Eindhoven en omgeving aanbieden dat aan al uw wensen voldoet. Bij ons kunt u zelf kiezen uit de maat of dikte. Meer weten over het kopen van plexiglas op maat in Eindhoven of omgeving bij Van den Akker Glas- en Schilderwerken. Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

Ons assortiment

Ons bedrijf verkoopt naast plexiglas op maat in Eindhoven ook allerlei andere soorten glas, waaronder:

We kunnen naast plexiglas op maat in Eindhoven dus ook verscheidene andere glassoorten voor u maken. Ook herstellen we glasschade voor u. Als het nodig is komen we vandaag nog bij u langs om glasschade voor u te herstellen: wij bieden u een 24 uurs service aan.

Over Van den Akker Glas- en Schilderwerken

Van den Akker Glas- en Schilderwerken is in 1981 te Helmond opgericht door de heer Piet van den Akker. Sinds de oprichting heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt. Zo zijn we van eenmanszaak naar een organisatie met 15 medewerkers gegaan. Ook hebben we noodgedwongen naar een nieuwe en grotere locatie moeten verhuizen. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich enkel op glaswerken, waaronder plexiglas op maat in Eindhoven. Inmiddels zijn de werkzaamheden uitgebreid met onder meer glasherstel en schilderwerken. Kwaliteit heeft bij ons bedrijf altijd voorop gestaan en daarom zijn we een AF erkend bedrijf met zowel een VCA als een BTR certificering.

Koop plexiglas op maat in Eindhoven bij Van den Akker Glas- en Schilderwerken

Als u plexiglas op maat in Eindhoven of omgeving wilt kopen kiest u voor Van den Akker Glas- en Schilderwerken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt het contactformulier op onze site invullen, ons bellen via 0492-536432 of ons een e-mail sturen.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op