bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Plexiglas in Eindhoven

Bent u op zoek naar Plexiglas in Eindhoven of omgeving? Van den Akker Glas- en Schilderwerken kan u verder helpen. Plexiglas is een transparant kunststof gemaakt van polymethylmethacrylaat. Het is geen glas zelf maar wordt door de hoge hoeveelheid licht die het materiaal doorlaat wel als vervanging daarvan gebruikt. Het voordeel van plexiglas boven gewoon glas is dat plexiglas niet versplintert en meer licht doorlaat dan gewoon glas. Van den Akker Glas- en Schilderwerken kan u mooi en sterk plexiglas van de hoogste kwaliteit verkopen. Doordat plexiglas gemakkelijk in diverse vormen te produceren is kunnen wij u plexiglas op maat leveren. Wilt u plexiglas in Eindhoven kopen? Neem dan gelijk contact met ons op.

Bekijk ons glas assortiment

Van den Akker Glas- en Schilderwerken beschikt over een breed assortiment aan glaswerken. Naast plexiglas in Eindhoven verkopen wij ook:

  • Enkelglas;
  • Gelaagd glas;
  • Sierglas / figuurglas;
  • Draadglas;
  • Spiegels / verzilverd glas;
  • Gehardglas;
  • Isolatieglas.

Naast het produceren van diverse soorten glaswerken (waaronder plexiglas in Eindhoven) kunnen we ook glasschade voor u herstellen. Wij werken met een 24 uurs service en kunnen indien nodig dezelfde dag nog bij u langskomen om uw glasschade op professionele wijze te herstellen.

Over ons

Van den Akker Glas- en Schilderwerken heeft al jarenlange ervaring met het produceren van glaswerken en verkoopt al tijdenlang plexiglas in Eindhoven. Het bedrijf is in juni 1981 opgericht door Piet van den Akker in Helmond. Als beginnende organisatie stond hij er destijds helemaal zelf voor en had hij nog geen medewerkers in dienst. Langzaam aan begon het bedrijf te groeien en na het aannemen van de eerste medewerkers kon Piet de werkzaamheden van zijn bedrijf uitbreiden (met onder meer schilderwerken). Uiteindelijk werd het bedrijf zelfs gedwongen te verhuizen naar een nieuwe en grotere locatie in Helmond. Sindsdien is het bedrijf blijven groeien en is het uitgegroeid naar een bedrijf met 15 medewerkers. Van den Akker Glas- en Schilderwerken is inmiddels een gevestigd bedrijf met onder meer VCA en BTR certificering en een AF erkenningsregeling.

Haal uw plexiglas in Eindhoven bij Van den Akker Glas- en Schilderwerken

Voor plexiglas in Eindhoven of omgeving gaat u naar Van den Akker Glas- en Schilderwerken. Bij ons bent u verzekerd van mooi, stevig en kwalitatief plexiglas tegen de scherpste prijzen. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gelijk contact met ons op. U kunt het contactformulier op onze site invullen, ons bellen via 0492-536432 of ons een e-mail sturen. U kunt natuurlijk een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Wat is plexiglas?

Plexiglas in Eindhoven is een transparant kunststof dat gemaakt wordt van polymethylmethacrylaat. Het is geen glas, maar wordt door de hoge hoeveelheid licht wel gebruikt als vervanger van glas. Het laat meer licht door dan gewoon glas en versplintert niet. Heeft u interesse in plexiglas? Vraag dan gerust een offerte aan voor meer duidelijkheid over de prijs.

Kan ik ook glas in lood laten repareren?

Ook wanneer glas in lood in Eindhoven gerepareerd moet worden, zijn wij de juiste partij. Glas in lood is een glassoort die op vakkundige wijze in elkaar is gebouwd. Wij repareren het glas in lood door het uit het lood te laten en opnieuw in te zetten. Vervolgens solderen we het en kitten we het paneel, zodat de glas in lood ramen weer wind- en waterdicht zijn. Wilt u weten wat het repareren van een glas in lood raam kost? Vraag een offerte aan voor een prijsindicatie.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op