Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glazenzetter Eindhoven gezocht?

Glazenzetter Eindhoven gezocht?

Glasschade is al vervelend genoeg. Ook Van de Akker Glas- en Schilderwerken weet dat en daarom hoeft u niet te wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft. Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en indien nodig is er dezelfde dag nog een glazenzetter bij u in Eindhoven om de schade te repareren of om een veilige noodoplossing te creƫren. U bent altijd verzekerd van een vakkundig herstel van uw glasschade met de 24-uursservice van de glaszetter in Eindhoven en omstreken.

De ruime service van de glazenzetter in Eindhoven

Ons bedrijf richt zich met name op renovatie- en herstelwerkzaamheden in de particuliere sector. Om deze service te kunnen waarborgen, bieden we de 24-uurs glasservice. Van alle glassoorten hebben wij voorbeelden liggen en de meest gangbare glassoorten hebben wij op voorraad, zodat een vervanging nooit lang hoeft te duren. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle soorten isolatieglas. Naast het herstellen van glas kunt u ook bij ons terecht voor gehele glasprojecten in uw interieur. Van veiligheidsglas tot sierglas; we bieden het allemaal aan en u kunt het direct komen bekijken in Helmond.

U kunt dus voor een breed scala aan services bij Van de Akker terecht. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van speciaal glas voor betere isolering en het plaatsen van voorzetramen en ventilatieroosters. Daarnaast verricht het schildersteam van Van de Akker verschillende renovatiewerkzaamheden en biedt het bedrijf de unieke 24-uursschadeservice waardoor u dag en nacht geholpen kunt worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u op zoek naar een vakman voor uw bedrijfspand of voor de perfecte kinderkamer? De kwaliteiten die Van de Akker Glas- en Schilderwerken u te bieden heeft zijn erg veelzijdig. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag of neem contact op voor meer informatie door te bellen naar 0492-536432. Deglaszetter in Eindhoven helpt u graag met al uw glas- en schilderwensen!

[Best4FAQ name=”Glaszetter Eindhoven”]