Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glazen tafelblad op maat

Glazen tafelblad op maat nodig?

Wilt u graag een glazen tafelblad op maat? Dan bent u op de juiste website beland. Wij helpen u daar maar al te graag aan. Van de Akker is specialist op het gebied van glas- en schilderwerken en bestaat sinds 1981. Al die tijd werkt ze enkel met geschoold en vakbekwaam personeel. Hierdoor kan zij op een zorgvuldige manier uw glas leveren, zetten en bewerken. Wij kunnen dus een glazen tafelblad op maat voor u maken dat precies aan uw wensen voldoet.

Naast het ruime aanbod aan glas, kan zij u ook voorzien in schilderwerken. Dit doet ze binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Meer weten over hoe we u een glazen tafelblad op maat kunnen leveren? Neem gerust eens contact op voor meer informatie.

Een glazen tafelblad op maat van gehard glas

Voor een glazen tafelblad op maat wordt gebruik gemaakt van gehard glas. Dit noemen we ook wel ‘letselveilig glas’. Als het glas breekt, spat het namelijk in hele kleine brokjes uiteen. Zo kunnen er geen grote verwondingen ontstaan. Daarnaast is dit glas maar liefst vijf keer sterker dan gewoon glas. Ook kan het uitzonderlijk meer temperatuur verdragen dan gewoon glas. Dit sterke geharde glas ontstaat doordat het glas eerst tot 700 graden Celsius verhit is en vervolgens snel is afgekoeld.

Deze snelle afkoeling zorgt ervoor dat er spanning in het glas komt en de oppervlakte wordt versterkt.

Waarom Van de Akker?

Is uw glas kapot en heeft u daarom een nieuw glazen tafelblad op maat nodig? Wij staan met onze 24 uurs service altijd voor uw klaar om uw ruit te vervangen of een tijdelijke noodoplossing te regelen. Maar ook om de volgende redenen kiest u voor Van de Akker:

  • Ze bestaat al sinds 1981 en heeft dus aan ervaring geen gebrek;
  • Van de Akker is erkend en gecertificeerd;
  • Bevat alle verzekeringen;
  • Ze is snel met glasherstel.

Neem contact met ons op!

Wilt u graag een glazen tafelblad op maat hebben? Heeft u een vraag? Of wilt u meer weten? Voor dit alles en meer kunt u gerust contact met ons opnemen. Contact opnemen met Van den Akker Glas- en Schilderwerken kan door te bellen naar 0492-536432 , een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Weet u al precies welke maat u wilt? Vraag dan nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd graag voor u klaar!