Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glazen tafel op maat

Glazen tafel op maat

Bent u op zoek naar een glazen tafel op maat? Wij, van Van de Akker, helpen u daar maar al te graag aan. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van glas- en schilderwerken. We bestaan al sinds 1981 en al die tijd werken wij enkel met geschoold en vakbekwaam personeel. Wij zijn met z’n allen in staat op een zorgvuldige manier uw glas te leveren, zetten en bewerken. Naast ons ruime aanbod van glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Wij doen onze schilderactiviteiten binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Dit betreft zowel binnen- als buitenschilderwerk. Hiervoor staat ons ervaren team van schilders ter beschikking. Dus voor uw glazen tafel op maat bent u bij Van de Akker glas- en schilderwerken aan het juiste adres.

De mogelijkheden met betrekking tot glas

Bent u benieuwd naar de verschillende glassoorten bij Van de Akker? Klik dan op de button ‘Assortiment Glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover is te vinden onder de button ‘Assortiment divers’. Van de Akker staat hierbij maar liefst 24 uur per dag voor u klaar.Is uw glas kapot? Wij staan graag voor uw klaar om uw ruit te vervangen of een tijdelijke noodoplossing te regelen.

Glazen tafel op maat van gehard glas

Een glazen tafel op maat wordt van gehard glas gemaakt.Wij noemen gehard glas ook wel ‘letselveilig glas’. Dit komt omdat als het glas breekt, deze in hele kleine brokjes uiteen spat. Zo kunnen er geen grote verwondingen ontstaan. Dit glas is maar liefst vijf keer sterker dan gewoon glas. Daarnaast kan het meer temperatuur verdragen dan gewoon glas. Gewoon glas kan circa dertiggraden Celsius verdragen. Gehard glas is thermisch versterkt en kan daarom een temperatuur van tot wel honderd graden verdragen. Dit sterke geharde glas ontstaat doordat het glas eerst tot 700 graden Celsius verhit is en vervolgens snel is afgekoeld. Deze snelle afkoeling zorgt ervoor dat er spanning in het glas komt en de oppervlakte wordt versterkt.

Neem contact met ons op!

Wilt u graag een glazen tafel op maat? Neem dan contact op met Van den Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 0492-536432. Weet u al precies welke maat u wilt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd voor u klaar!