Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glazen tafel op maat gemaakt

Glazen tafel op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een glazen tafel op maat gemaakt? Wij, van Van de Akker, helpen u daar maar al te graag aan. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van glas- en schilderwerken. We bestaan al sinds 1981 en al die tijd werken wij enkel met geschoold en vakbekwaam personeel. Wij zijn met z’n allen in staat op een zorgvuldige manier uw glas te leveren, zetten en bewerken. Naast ons ruime aanbod van glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Wij doen onze schilderactiviteiten binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Dit betreft zowel binnen- als buitenschilderwerk. Hiervoor staat ons ervaren team van schilders ter beschikking. Dus voor uw glazen tafel op maat gemaakt bent u bij Van de Akker glas- en schilderwerken aan het juiste adres.

Glazen tafel op maat gemaakt van gehard glas

Voor eenglazen tafel op maat gemaakt wordt gebruik gemaakt van gehard glas. Wij noemen dit ook wel ‘letselveilig glas’. Als het glas breekt, spat het in hele kleine brokjes uiteen. Zo kunnen er geen grote verwondingen ontstaan. Daarnaast is dit glas maar liefst vijf keer sterker dan gewoon glas. Ook kan het meer temperatuur verdragen dan gewoon glas. Gewoon glas kan circa dertiggraden Celsius verdragen. Gehard glas is thermisch versterkt en kan daarom een temperatuur van tot wel honderd graden verdragen. Dit sterke geharde glas ontstaat doordat het glas eerst tot 700 graden Celsius verhit is en vervolgens snel is afgekoeld. Deze snelle afkoeling zorgt ervoor dat er spanning in het glas komt en de oppervlakte wordt versterkt.

Waarom Van de Akker?

Is uw glas kapot? Wij staan met onze 24 uurs service altijd voor uw klaar om uw ruit te vervangen of een tijdelijke noodoplossing te regelen. Maar ook om de volgende redenen kiest u voor Van de Akker:

  • Van de Akker is erkend en gecertificeerd;
  • Ze bestaat al sinds 1981 en heeft dus aan ervaring geen gebrek;
  • Bevat alle verzekeringen;
  • Ze is snel met glasherstel.

Neem contact met ons op!

Wilt u graag een glazen tafel op maat gemaakt hebben? Neem dan contact op met Van den Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 0492-536432. Weet u al precies welke maat u wilt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd graag voor u klaar!