bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

De kwaliteiten van een glaszetter in Venray

Glaszetter in VenrayVan de Akker Glas- en Schilderwerken biedt u de beste glaszetters van Venray en omstreken. Het personeel gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas. Onverwacht last van glasschade? Ook dan kunt u bij Van de Akker terecht. Dankzij de unieke 24-uursschadeservice die het bedrijf biedt staat er dag en nacht een vakman voor u klaar. In plaats van wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een reparatie of een veilige noodoplossing.

Van glasservice tot schilderwerk

U kunt voor verschillende services bij de glaszetter in Venray terecht:

  • Het plaatsen van voorzetramen
  • 24-uursschadeservice
  • Renovatieschilderwerken
  • Het plaatsen van ventilatieroosters
  • HR++ glas plaatsen voor betere isolering

Het gecertificeerde bedrijf streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Venray, Eindhoven, Helmond en ver daarbuiten. Door de inzet van vakbekwaam en geschoold personeel bent u verzekerd van een perfect resultaat.

Neem vrijblijvend contact op

Doe nu uw vrijblijvende offerteaanvraag of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0492-536432. Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden die Van de Akker Glas- en Schilderwerken u te bieden heeft. De Venrayse glaszetter helpt u graag!

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op