Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glaszetter Venray

De kwaliteiten van een glaszetter in Venray

Glaszetter in VenrayVan de Akker Glas- en Schilderwerken biedt u de beste glaszetters van Venray en omstreken. Het personeel gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas. Onverwacht last van glasschade? Ook dan kunt u bij Van de Akker terecht. Dankzij de unieke 24-uursschadeservice die het bedrijf biedt staat er dag en nacht een vakman voor u klaar. In plaats van wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een reparatie of een veilige noodoplossing.

 

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

Van glasservice tot schilderwerk

U kunt voor verschillende services bij de glashandel in Venray terecht:

  • Het plaatsen van voorzetramen
  • 24-uursschadeservice
  • Renovatieschilderwerken
  • Het plaatsen van ventilatieroosters
  • HR++ glas plaatsen voor betere isolering

Het gecertificeerde bedrijf streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Venray, Eindhoven, Helmond en ver daarbuiten. Door de inzet van vakbekwaam en geschoold personeel bent u verzekerd van een perfect resultaat.

Neem vrijblijvend contact op

Doe nu uw vrijblijvende offerteaanvraag of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0492-536432. Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden die Van de Akker Glas- en Schilderwerken u te bieden heeft. De Venrayse glaszetter helpt u graag!
[Best4FAQ name=”Glaszetter Venray”]