Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glaszetter Venlo

24 uur per dag een glaszetter beschikbaar in Venlo

Glaszetter in VenloGlasschade is al vervelend genoeg. Van de Akker Glas- en Schilderwerken is 24 uur per dag bereikbaar via een unieke storingsdienst, dus hoeft u nooit te wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft. Dezelfde dag nog is er iemand bij u om de schade te repareren of om een veilige noodoplossing te creëren. Met de service van de glaszetter uit Venlo bent u altijd verzekerd van een vakkundig herstel van uw glasschade.

 
 
 

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

De veelzijdigheid van de glaszetter in Venlo en omstreken

Naast het herstellen van schade kunt u Van de Akker ook inhuren voor allerlei soorten services op het gebied van glas. Voor de volgende services kunt u bij de Venlose glaszetter terecht:

  • HR++ glas plaatsen voor betere isolering
  • 24-uursschadeservice
  • Renovatieschilderwerken
  • Het plaatsen van voorzetramen
  • Het plaatsen van ventilatieroosters

Een breed scala aan werkzaamheden

Sinds het bedrijf in 1981 werd opgericht is het vakbekwame en geschoolde personeel in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, te leveren en te bewerken. Van veiligheidsglas tot sier- en figuurglas, Glashandel Van de Akker heeft een breed assortiment op voorraad. Ook het schildersteam van Van de Akker is al jaren werkzaam in de sector. Zij verrichten renovatiewerkzaamheden in een aantal vaste sectoren zoals bij uitzendorganisaties en in de woningbouw.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Of u nu op zoek bent naar een vakman voor de perfecte kinderkamer of voor uw bedrijfspand, bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor de beste glaszetter van Venlo en omstreken. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag of bel naar 0492-536432 voor meer informatie. Van de Akker helpt u graag met al uw glas- en schilderwensen!
[Best4FAQ name=”Glaszetter Venlo”]