bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

24 uur per dag een glaszetter beschikbaar in Venlo

Glaszetter in VenloGlasschade is al vervelend genoeg. Van de Akker Glas- en Schilderwerken is 24 uur per dag bereikbaar via een unieke storingsdienst, dus hoeft u nooit te wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft. Dezelfde dag nog is er iemand bij u om de schade te repareren of om een veilige noodoplossing te creëren. Met de service van de glaszetter uit Venlo bent u altijd verzekerd van een vakkundig herstel van uw glasschade.

 
 
 

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

De veelzijdigheid van de glaszetter in Venlo en omstreken

Naast het herstellen van schade kunt u Van de Akker ook inhuren voor allerlei soorten services op het gebied van glas. Voor de volgende services kunt u bij de Venlose glaszetter terecht:

  • HR++ glas plaatsen voor betere isolering
  • 24-uursschadeservice
  • Renovatieschilderwerken
  • Het plaatsen van voorzetramen
  • Het plaatsen van ventilatieroosters

Een breed scala aan werkzaamheden

Sinds het bedrijf in 1981 werd opgericht is het vakbekwame en geschoolde personeel in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, te leveren en te bewerken. Van veiligheidsglas tot sier- en figuurglas, Glashandel Van de Akker heeft een breed assortiment op voorraad. Ook het schildersteam van Van de Akker is al jaren werkzaam in de sector. Zij verrichten renovatiewerkzaamheden in een aantal vaste sectoren zoals bij uitzendorganisaties en in de woningbouw.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Of u nu op zoek bent naar een vakman voor de perfecte kinderkamer of voor uw bedrijfspand, bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor de beste glaszetter van Venlo en omstreken. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag of bel naar 0492-536432 voor meer informatie. Van de Akker helpt u graag met al uw glas- en schilderwensen!

Wat kan deze glaszetter in Venlo zoal betekenen?

Deze glaszetter in Venlo is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Venlo, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op