bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Glaszetter in Veghel nodig?

Heeft u last van glasschade? Als professionele glaszetter is Van de Akker Glaszetters & Glashandel actief in Veghel en omgeving.

Met onze 24/7 glasservice kunnen wij snel ter plekke zijn wanneer u glasschade ervaren heeft. Wij herstellen de door u geleden schade op vakkundige wijze.

Wilt u snel u probleem met glasschade in regio Veghel verholpen hebben? Wacht niet op een oplossing en neem contact met ons op. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

24/7 glasservice

Wanneer u glasschade heeft, zoals een gebroken ruit in een raam, of kapotte ruitjes in een deur, wilt u dit zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Het kan veiligheidsrisico’s met zich meebrengen, zowel voor inbraak als voor uw lichaam. Daarnaast staat het natuurlijk simpelweg niet mooi.

Van de Akker Glaszetters & Glashandel biedt daarom als glaszetter een 24/7 glasservice aan. Dit doen wij niet alleen in Veghel, maar door heel Nederland. We kunnen dus snel bij u op locatie zijn.

glaszetter veghel

Wij zijn ook een glas groothandel

Naast glaszetter is ons bedrijf ook actief als glas groothandel. Wij hebben onder andere de volgende glassoorten in ons assortiment.

Offerte aanvragen

Van de Akker: dé glaszetter in regio Veghel

Ons bedrijf bestaat al sinds 1981. Sindsdien hebben we dus veel ervaring opgedaan. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

  • HR++ glas plaatsen voor betere isolering
  • 24-uursschadeservice
  • Renovatie en schilderwerken
  • Het plaatsen van voorzetramen
  • Het plaatsen van ventilatieroosters

Neem contact op voor een offerte

Wilt u weten wat onze dienstverlening als glaszetter in Veghel u zou kosten? Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken en wij sturen u onze offerte toe. Door middel van een vrijblijvende offerte zetten we de kosten voor u uiteen. Bel naar 0492-536432, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Wat kan deze glaszetter in Veghel zoal betekenen?

Deze glaszetter in Veghel is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Veghel, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op