Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glaszetter Veghel

Glaszetter in Veghel nodig?

Heeft u last van glasschade? Als professionele glaszetter is Van de Akker Glaszetters & Glashandel actief in Veghel en omgeving.

Met onze 24/7 glasservice kunnen wij snel ter plekke zijn wanneer u glasschade ervaren heeft. Wij herstellen de door u geleden schade op vakkundige wijze.

Wilt u snel u probleem met glasschade in regio Veghel verholpen hebben? Wacht niet op een oplossing en neem contact met ons op. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

24/7 glasservice

Wanneer u glasschade heeft, zoals een gebroken ruit in een raam, of kapotte ruitjes in een deur, wilt u dit zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Het kan veiligheidsrisico’s met zich meebrengen, zowel voor inbraak als voor uw lichaam. Daarnaast staat het natuurlijk simpelweg niet mooi.

Van de Akker Glaszetters & Glashandel biedt daarom als glaszetter een 24/7 glasservice aan. Dit doen wij niet alleen in Veghel, maar door heel Nederland. We kunnen dus snel bij u op locatie zijn.

glaszetter veghel

Wij zijn ook een glas groothandel

Naast glaszetter is ons bedrijf ook actief als glas groothandel. Wij hebben onder andere de volgende glassoorten in ons assortiment.

Offerte aanvragen

Van de Akker: dé glaszetter in regio Veghel

Ons bedrijf bestaat al sinds 1981. Sindsdien hebben we dus veel ervaring opgedaan. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

  • HR++ glas plaatsen voor betere isolering
  • 24-uursschadeservice
  • Renovatie en schilderwerken
  • Het plaatsen van voorzetramen
  • Het plaatsen van ventilatieroosters

Neem contact op voor een offerte

Wilt u weten wat onze dienstverlening als glaszetter in Veghel u zou kosten? Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken en wij sturen u onze offerte toe. Door middel van een vrijblijvende offerte zetten we de kosten voor u uiteen. Bel naar 0492-536432, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op de website.
[Best4FAQ name=”Glaszetter Veghel”]