Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glaszetter Valkenswaard

Unieke service van de glaszetter in Valkenswaard

Glaszetter in ValkenswaardGlasschade is al vervelend genoeg. Ook Van de Akker Glas- en Schilderwerken weet dat en daarom hoeft u niet te wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft. De storingsdienst van het bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar en indien nodig is er dezelfde dag nog iemand bij u om de schade te repareren of om een veilige noodoplossing te creëren. U bent altijd verzekerd van een vakkundig herstel van uw glasschade met de 24-uursservice van de glaszetter in Valkenswaard en omstreken.

Neem Nu Contact op

 

 

 

De veelzijdigheid van de glaszetter in Valkenswaard

Naast het herstellen van schade kunt u Van de Akker ook inhuren voor allerlei soorten services op het gebied van glas. Het bedrijf heeft een breed assortiment op voorraad, van veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Het vakbekwame en geschoolde personeel is in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, te leveren en te bewerken. Ook is er een team van schilders beschikbaar dat al jaren in de sector werkzaam is. Zij verrichten renovatiewerkzaamheden in een aantal vaste sectoren als de woningbouw en bij uitzendorganisaties.
Offerte aanvragen

Een breed scala aan werkzaamheden

U kunt voor verschillende services bij Van de Akker terecht. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van speciaal glas voor betere isolering en het plaatsen van voorzetramen en ventilatieroosters. Daarnaast verricht het schildersteam van Van de Akker verschillende renovatiewerkzaamheden en biedt het bedrijf de unieke 24-uursschadeservice waardoor u dag en nacht geholpen kunt worden.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Bent u op zoek naar een vakman voor uw bedrijfspand of voor de perfecte kinderkamer? De kwaliteiten die Van de Akker Glas- en Schilderwerken u te bieden heeft zijn erg veelzijdig. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag of neem contact op voor meer informatie door te bellen naar 0492-536432. De Valkenswaardse glaszetter helpt u graag met al uw glas- en schilderwensen!
[Best4FAQ name=”Glaszetter Valkenswaard”]