bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Unieke service van de glaszetter in Horst

Glaszetter in HorstGlasschade is al vervelend genoeg. Ook Van de Akker Glas- en Schilderwerken weet dat en daarom hoeft u niet te wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft. De storingsdienst van het bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar en indien nodig is er dezelfde dag nog iemand bij u om de schade te repareren of om een veilige noodoplossing te creëren. U bent altijd verzekerd van een vakkundig herstel van uw glasschade met de 24-uursservice van de glaszetter in Horst en omstreken.

Veelzijdige glaszetter in Horst

Naast het herstellen van schade kunt u Van de Akker ook inhuren voor allerlei soorten services op het gebied van glas. Het bedrijf heeft een breed assortiment op voorraad, van veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Het vakbekwame en geschoolde personeel is in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, te leveren en te bewerken. Ook is er een team van schilders beschikbaar dat al jaren in de sector werkzaam is. Zij verrichten renovatiewerkzaamheden in een aantal vaste sectoren als de woningbouw en bij uitzendorganisaties.

Een breed scala aan werkzaamheden door Van de Akker

U kunt voor verschillende services bij Van de Akker terecht. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van speciaal glas voor betere isolering en het plaatsen van voorzetramen en ventilatieroosters. Daarnaast verricht het schildersteam van Van de Akker verschillende renovatiewerkzaamheden en biedt het bedrijf de unieke 24-uursschadeservice waardoor u dag en nacht geholpen kunt worden.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte!

Bent u op zoek naar een vakman voor uw bedrijfspand of voor de perfecte kinderkamer? De kwaliteiten die Van de Akker Glas- en Schilderwerken u te bieden heeft zijn erg veelzijdig. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag of neem contact op voor meer informatie door te bellen naar 0492-536432. De glaszetter voor Horst helpt u graag met al uw glas- en schilderwensen!

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op