bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

De kwaliteiten van een glaszetter in Helmond

Glaszetter in HelmondVan de Akker Glas- en Schilderwerken biedt u de beste glaszetters van Helmond en omstreken. Het personeel gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas. Onverwacht last van glasschade? Ook dan kunt u bij Van de Akker terecht. Dankzij de unieke 24-uursschadeservice die het bedrijf biedt staat er dag en nacht een vakman voor u klaar. In plaats van wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een reparatie of een veilige noodoplossing.

 

 

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

Van glasservice tot schilderwerk

U kunt voor verschillende services bij de glaszetter in Helmond terecht:

  • Het plaatsen van voorzetramen
  • Het plaatsen van ventilatieroosters
  • 24-uursschadeservice
  • Renovatieschilderwerken
  • HR++ glas plaatsen voor betere isolering

Het gecertificeerde bedrijf streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Helmond, Eindhoven en ver daarbuiten. Door de inzet van vakbekwaam en geschoold personeel bent u verzekerd van een perfect resultaat.

Neem vrijblijvend contact op

Doe nu uw vrijblijvende offerteaanvraag of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0492-536432. Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden die Van de Akker Glas- en Schilderwerken u te bieden heeft. De Helmondse glaszetter helpt u graag!

Wat kan deze glaszetter in Helmond zoal betekenen?

Deze glaszetter in Helmond is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Kan ik glas op maat laten maken?

Ja, bij Van den Akker glaszetters en glashandel kunt u terecht voor glas in Helmond op maat. Wij bieden verschillende soorten glas aan die u op maat kunt laten maken. Misschien zoekt u een glasplaat voor een douchedeur, vitrinekast of salontafel. Kies gerust het type glas, de afmetingen en de dikte en vraag een offerte aan!

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op