bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Glaszetter in Geldrop en omgeving

Glaszetter in Geldrop gezocht? U bent van harte welkom bij ons van v.d. Akker Glaszetters & Glashandel. Heeft u ons nodig i.v.m. glasschade? Dat is erg vervelend. Gelukkig zijn wij 24/7 beschikbaar en kunnen we snel langskomen om de glasschade op vakkundige wijze te herstellen door het glas te vervangen.

Heeft u specifieke wensen, is het glas ’s nachts gebroken of zat er bijvoorbeeld glas in lood in Geldrop in het gebroken raam? Dan kunnen wij ook altijd een tijdelijke noodoplossing realiseren. Van lang wachten op een oplossing is in ieder geval geen sprake. Bovendien stellen we op locatie graag geheel gratis een offerte op maat voor u op.

Offerte aanvragen

Professionele glaszetter in Geldrop

Wij leveren alle soorten glas in Geldrop en omgeving: van enkelglas en gelaagd glas (dubbel) tot draadglas en isolatie glas. Verder mag u van ons als professionele glaszetter verwachten dat wij te allen tijde hoge kwaliteit leveren en zeer nauwkeurig te werk gaan. Wij zijn dé glascentrale van Geldrop:

  • Al jarenlang een bekend begrip in de regio
  • Meer dan 35 jaar ervaring in de glashandel in Geldrop
  • Voor woning of bedrijfspand
  • Ruim assortiment aan verschillende soorten glas
  • 24/7 glasservice
  • Gratis prijsopgave op maat

Schakel alle dagen van de week, dag en nacht, onze deskundige hulp in. Vraag direct een gratis offerte aan. Neem contact op door het contactformulier in te vullen of bel direct naar 088 – 1001250. Dan zijn onze glaszetters u zo snel mogelijk van dienst met nieuw glas in Geldrop.

Leverancier van glas in lood Geldrop

Wij zijn als glaszetter in Geldrop inzetbaar voor diverse werkzaamheden op het gebied van glas. Zo beschikken wij over een ruim assortiment aan verschillende soorten glas. Misschien wilt u gelaagd glas laten plaatsen of wenst u een glas in lood raam. Voor prachtig glas in lood in Geldrop kunt u bij ons zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij interesse in glas in lood.

Daarnaast kunt u denken aan dubbele beglazing, sier- en figuurglas, veiligheidsglas, draadglas of gehard glas. Ons team van experts in glas in Geldrop weet als de beste hoe ze ieder soort glas plaatsen of vervangen.

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week speciaal voor u klaar!

Glasschade

Daarnaast kan het ook zo zijn dat er schade is ontstaan aan uw raam. Vervelend, maar geen man overboord. Wij bieden namelijk een 24/7 glasservice waardoor u dag en nacht geholpen wordt. Daarnaast hebben wij de meest gangbare soorten glas altijd op voorraad.

Een vervanging hoeft dus niet lang te duren. Zodoende kan de glaszetter in Geldrop vandaag nog bij u langskomen voor het herstellen van de schade, of voor het realiseren van een tijdelijke oplossing.
Offerte aanvragen

Glascentrale van Geldrop en omgeving

U kunt ons zien als de glascentrale van Geldrop en omgeving. Zo kunt u ons elk moment van de dag en nacht bereiken en zijn we snel bij u om een oplossing te bieden voor bijvoorbeeld een gebroken ruit.

In de gehele omgeving zijn wij actief, o.a. als glaszetter in Venlo en we zijn ook bereikbaar als glashandel in Weert. Wilt u glas op maat in Eindhoven bestellen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

glaszetter geldrop

Kosten glasservice

De kosten van onze glaszetter in Geldrop verschillen per situatie. De ene soort glas is immers de andere niet en niet ieder raam is hetzelfde. Vraag daarom een offerte bij ons aan voor meer duidelijkheid over de prijs. Graag stellen we speciaal voor u een offerte op maat op.

In de meeste gevallen van schade kunnen wij de kosten hiervan rechtstreeks verhalen bij uw verzekering. Ook wanneer de verzekeringsmaatschappij aangeeft contracten te hebben met eigen herstelbedrijven. Geef simpelweg aan dat u zelf een bedrijf inschakelt. In de meeste gevallen wordt de schade alsnog gedekt door de verzekering.

Zo beschikken wij over een VCA certificering en AF erkenningsregeling. Hierdoor bent u gegarandeerd van dienstverlening van hoogstaande kwaliteit.

Vakbekwaam geschoold pesoneel

Ons personeel is vakbekwaam en geschoold. Hierdoor zijn onze glaszetters in staat om op een zorgvuldige manier glas te leveren, te plaatsen en te bewerken. Daarnaast beschikken wij als glaszetter in Geldrop over een aantal certificeringen.

We staan graag voor u klaar. Ook in geval van schade en nood kunt u snel bij ons terecht.”

Bel voor een offerte & glaszetter in Geldrop?

Glaszetter gezocht in Geldrop voor het vervangen van een kapotte ruit of voor het plaatsen van een nieuwe ruit? Vraag een gratis offerte op maat aan en schakel onze deskundige hulp in.

Neem voor het inschakelen van onze hulp of voor meer informatie telefonisch contact op via 088 – 1001250. Of vul gerust het contactformulier op onze website in.

Wat kan deze glaszetter in Geldrop zoal betekenen?

Door te kiezen voor deze glashandel in Geldrop, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Geldrop, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op
1