Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Professionele glaszetter in Geldrop

Glaszetter in Geldrop en omgeving

Glaszetter in Geldrop gezocht? U bent van harte welkom bij ons van v.d. Akker Glaszetters & Glashandel. Heeft u ons nodig i.v.m. glasschade? Dat is erg vervelend. Gelukkig zijn wij 24/7 beschikbaar en kunnen we snel langskomen om de glasschade op vakkundige wijze te herstellen door het glas te vervangen.

Heeft u specifieke wensen, is het glas ’s nachts gebroken of zat er bijvoorbeeld glas in lood in Geldrop in het gebroken raam? Dan kunnen wij ook altijd een tijdelijke noodoplossing realiseren. Van lang wachten op een oplossing is in ieder geval geen sprake. Bovendien stellen onze glaszetters op locatie graag geheel gratis een offerte op maat voor u op. Vraag direct een gratis offerte aan of bel naar 088 – 1001250.

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

Professionele glaszetter in Geldrop

Wij leveren alle soorten glas in Geldrop en omgeving: van enkelglas en gelaagd glas (dubbel) tot draadglas en isolatie glas. Verder mag u van ons als professionele glaszetter verwachten dat wij te allen tijde hoge kwaliteit leveren en zeer nauwkeurig te werk gaan. Wij zijn dé glascentrale van Geldrop:

  • Al jarenlang een bekend begrip in de regio
  • Meer dan 35 jaar ervaring in de glashandel in Geldrop
  • Voor woning of bedrijfspand
  • Ruim assortiment aan verschillende soorten glas
  • 24/7 glasservice
  • Gratis prijsopgave op maat

Leverancier van glas in lood Geldrop

Wij zijn als glaszetter in Geldrop inzetbaar voor diverse werkzaamheden op het gebied van glas. Zo beschikken wij over een ruim assortiment aan verschillende soorten glas. Misschien wilt u gelaagd glas laten plaatsen of wenst u een glas in lood raam. Voor prachtig glas in lood in Geldrop kunt u bij ons zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij interesse in glas in lood.

Daarnaast kunt u denken aan dubbele beglazing, sier- en figuurglas, veiligheidsglas, draadglas of gehard glas. Ons team van experts in glas in Geldrop weet als de beste hoe ze ieder soort glas plaatsen of vervangen.

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week speciaal voor u klaar!

Van den Akker Glaszetters & Glashandel

Wij van Van den Akker Glaszetters en Glashandel zijn een glaszetter in Geldrop met een uitgebreid dienstenpakket. Zo kunnen we glasschade voor u herstellen en nieuw glas leveren en monteren uit ons uitgebreide assortiment aan glas. Echter zijn we meer dan een glaszetter alleen. Zo zijn we namelijk ook gespecialiseerd in het aanbrengen van fotobehang en richten we ons op renovatie- en herstelwerkzaamheden in de particuliere sector. Graag zijn we u van dienst met:

  • Glas-in-lood
  • Glaszetten
  • Behangen
  • Schilderwerk

Uitgebreid assortiment aan glas

Wij zijn als glaszetter en glashandel in Geldrop inzetbaar voor diverse werkzaamheden op het gebied van glas. Zo beschikken wij over een ruim assortiment aan verschillende soorten glas. Misschien wilt u gelaagd glas laten plaatsen of vervangen we een glas-in-lood raam. Voor prachtig glas in lood in Geldrop kunt u bij ons zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij interesse in glas in lood of vraag een offerte aan.

Daarnaast kunt u denken aan enkel glas, dubbele beglazing, isolatieglas, sier- en figuurglas, gelaagd glas, glas-in-lood, veiligheidsglas, draadglas of gehard glas. Ons team van experts in glas in Geldrop weet als de beste hoe ze ieder soort glas plaatsen of vervangen.

Glasschade

Is er sprake van glasschade? Misschien is er door een ongeluk schade ontstaan in een van de buitenramen in uw woning, of is het glas-in-lood in de ensuite deuren aan vervanging toe. Om de veilig van uzelf, uw huis of uw bedrijfspand te kunnen waarborgen is het van groot belang dat u snel actie onderneemt en de schade met spoed wordt hersteld. Vervelend, maar geen man overboord.

Wij bieden namelijk een 24/7 glasservice waardoor u dag en nacht geholpen wordt. Daarnaast hebben wij de meest gangbare soorten glas altijd op voorraad. Een vervanging van de ruit hoeft dus niet lang te duren. Zodoende kan de glaszetter in Geldrop vandaag nog bij u langskomen voor het herstellen van de schade, of voor het realiseren van een tijdelijke oplossing.

Offerte aanvragen

Glasscentrale met 24/7 glasservice

U kunt ons zien als de glascentrale van Geldrop en omgeving. Zo kunt u ons elk moment van de dag en nacht bereiken en zijn we snel bij u om een oplossing te bieden voor bijvoorbeeld een gebroken ruit. Wij begrijpen namelijk maar al te goed dat u in het geval van glasschade in een ruit door een ongeluk of inbraak niet tot de volgende ochtend kunt en wilt wachten. We zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar en komen zo snel mogelijk naar u toe voor het vinden van een geschikte oplossing.

In de gehele omgeving zijn wij actief, o.a. als glaszetter in Venlo en we zijn ook bereikbaar als glashandel in Weert. Wilt u glas op maat in Eindhoven bestellen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bel gerust naar 088 – 1001250.

Vakbekwaam geschoold personeel

Glas Werk, Werknemers, Het Dragen Van GlasOns personeel is vakbekwaam en geschoold. Hierdoor zijn onze glaszetters in staat om op een zorgvuldige manier glas te leveren, te plaatsen en te bewerken. Daarnaast beschikken wij als glaszetter in Geldrop over een aantal certificeringen. Wij beschikken namelijk over een VCA certificering en AF erkenningsregeling. Hierdoor bent u gegarandeerd van dienstverlening van hoogstaande kwaliteit.

Kosten

De kosten van onze glaszetter in Geldrop verschillen per situatie. De ene soort glas is immers de andere niet en niet ieder raam is hetzelfde. Vraag daarom een gratis offerte bij ons aan voor meer duidelijkheid over de prijs. Graag stellen we speciaal voor u een offerte op maat op.

In de meeste gevallen van schade kunnen wij de kosten hiervan rechtstreeks verhalen bij uw verzekering. Ook wanneer de verzekeringsmaatschappij aangeeft contracten te hebben met eigen herstelbedrijven. Geef simpelweg aan dat u zelf een bedrijf inschakelt. In de meeste gevallen wordt de schade alsnog gedekt door de verzekering.

Vraag een offerte aan voor een glaszetter in Geldrop

Glaszetter gezocht in Geldrop voor het vervangen van een kapotte ruit of voor het plaatsen van een nieuwe ruit? Vraag een gratis offerte op maat aan en schakel de deskundige hulp van onze glasservice in.

Neem voor het inschakelen van onze hulp of voor meer informatie telefonisch contact op, bel naar 088 – 1001250. Of vul gerust het contactformulier op onze website in. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak óf voor het vakkundig beantwoorden van uw vraag.

[Best4FAQ name=”Glaszetter Geldrop”]