bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Glaszetter in Geldrop en omgeving

Glaszetter in Geldrop gezocht? U bent van harte welkom bij ons van v.d. Akker Glaszetters & Glashandel. Glasschade is erg vervelend. Gelukkig kunnen we 24/7 snel langskomen om de glasschade op vakkundige wijze te herstellen door het glas te vervangen.

Of om een tijdelijke noodoplossing te realiseren. Van lang wachten op een oplossing is geen sprake. Bovendien stellen we op locatie graag geheel gratis een offerte op maat voor u op.

Professionele glaszetter in Geldrop

  • Al jarenlang een bekend begrip in de regio
  • Meer dan 35 jaar ervaring in de glashandel in Geldrop
  • Voor woning of bedrijfspand
  • Ruim assortiment aan verschillende soorten glas
  • 24/7 glasservice
  • Gratis prijsopgave op maat

Schakel alle dagen van de week dag en nacht onze deskundige hulp in. Vraag direct een gratis offerte aan. Neem contact op door het contactformulier in te vullen bel direct naar 088 – 1001250. Dan zijn onze glaszetters u zo snel mogelijk van dienst.

Speciaal glas

Wij zijn als glaszetter in Geldrop inzetbaar voor diverse werkzaamheden op het gebied van glas. Zo beschikken wij over een ruim assortiment aan verschillende soorten glas. Misschien wilt u gelaagd glas laten plaatsen of wenst u een glas in lood raam.

Hierbij kunt u denken aan dubbele beglazing, sier- en figuurglas, veiligheidsglas, draadglas of gehard glas. Ons team van glaszetters in Geldrop weet als de beste hoe ze ieder soort glas plaatsen of vervangen.

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week speciaal voor u klaar!

Glasschade

Daarnaast kan het ook zo zijn dat er schade is ontstaan aan uw raam. Vervelend, maar geen man overboord. Wij bieden namelijk een 24/7 glasservice waardoor u dag en nacht geholpen wordt. Daarnaast hebben wij de meest gangbare soorten glas op voorraad.

Een vervanging hoeft dus niet lang te duren. Zodoende kan de glaszetter in Geldrop vandaag nog bij u langskomen voor het herstellen van de schade, of voor het realiseren van een tijdelijke oplossing.

Kosten

De kosten van onze glaszetter in Geldrop verschillen per situatie. De ene soort glas is immers de andere niet en niet ieder raam is hetzelfde. Vraag daarom een offerte bij ons aan voor meer duidelijkheid over de prijs. Graag stellen we speciaal voor u een offerte op maat op.

In de meeste gevallen van schade kunnen wij de kosten hiervan rechtstreeks verhalen bij uw verzekering. Ook wanneer de verzekeringsmaatschappij aangeeft contracten te hebben met eigen herstelbedrijven. Geef simpelweg aan dat u zelf een bedrijf inschakelt. In de meeste gevallen wordt de schade alsnog gedekt door de verzekering.

Vakbekwaam geschoold personeel

Ons personeel is vakbekwaam en geschoold. Hierdoor zijn onze glaszetters in staat om op een zorgvuldige manier glas te leveren, te plaatsen en te bewerken. Daarnaast beschikken wij als glaszetter in Geldrop over een aantal certificeringen.

glaszetter geldrop

Zo beschikken wij over een VCA certificering en AF erkenningsregeling. Hierdoor bent u gegarandeerd van dienstverlening van hoogstaande kwaliteit.

We staan graag voor u klaar. Ook in geval van schade en nood.

Glaszetter gezocht in Geldrop?

Glaszetter gezocht in Geldrop voor het vervangen van een kapotte ruit voor een nieuwe ruit? Vraag een gratis offerte op maat aan en schakel onze deskundige hulp in.

Neem voor het inschakelen van onze hulp of voor meer informatie telefonisch contact op via 088 – 1001250. Of vul gerust het contactformulier op onze website in.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op