Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glaszetter Eindhoven

Unieke service van de glaszetter in Eindhoven

Glasschade is al vervelend genoeg. Ook Van de Akker Glas- en Schilderwerken weet dat en daarom hoeft u niet te wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft. De storingsdienst van het bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar en indien nodig is er dezelfde dag nog iemand bij u om de schade te repareren of om een veilige noodoplossing te creëren. U bent altijd verzekerd van een vakkundig herstel van uw glasschade met de 24-uursservice van de glaszetter in Eindhoven en omstreken.

Offerte aanvragen

Van den Akker, dé glaszetter in Eindhoven

Naast het herstellen van schade kunt u Van den Akker ook inhuren voor allerlei soorten services op het gebied van glas. Wij hebben een breed assortiment glas op voorraad, van veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Ons vakbekwame en geschoolde personeel is in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, te leveren en te bewerken. Ook is er een team van schilders beschikbaar dat al jaren in de sector werkzaam is. Zij verrichten renovatiewerkzaamheden in een aantal vaste sectoren als de woningbouw en bij uitzendorganisaties.

Wij bieden diverse werkzaamheden aan

U kunt voor verschillende services bij Van den Akker terecht. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van op maat speciaal glas voor betere isolering en het plaatsen van voorzetramen en ventilatieroosters.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

De kwaliteiten die Van de Akker Glas- en Schilderwerken u te bieden heeft zijn erg veelzijdig. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag of neem contact op voor meer informatie door te bellen naar 088 – 1001250. Wij helpen u graag met al uw glas- en schilderwensen!