Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Professionele glaszetter in Budel

Glaszetter gezocht in Budel?

Bent u op zoek naar een goede glaszetter in Budel? Wij van v.d. Akker Glaszetters & Glashandel herstellen graag uw glasschade op professionele wijze. Bij ons hoeft u niet lang met een kapotte ruit te zitten. Wij zijn 24/7 bereikbaar met onze glasservice. Indien nodig komen wij dezelfde dag nog om het glas te repareren of om een veilige noodoplossing te garanderen.

Ervaren glaszetter in Budel

  • Al jarenlang een groot begrip in de regio
  • Al meer dan 35 jaar ervaring
  • Zowel voor particulieren als bedrijven
  • 24 uur per dag beschikbaar voor glasservice
  • Vrijblijvende prijsopgave op maat

Heeft u glasschade ontdekt of is uw oude glasruit toe aan vervanging? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een glaszetter in Budel. Of neem contact op als u meer informatie wenst. Dat kan door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen via 088-1001250.

Gelaagd glas en dubbel glas in Budel

Als glaszetter in Budel repareren wij niet alleen glasschade. Wij leveren diverse werkzaamheden als het gaat om glas. Zo plaatsen wij verschillende soorten glas in Budel en omstreken: dubbel glas, enkel glas, gehard glas, glas in lood, isolatieglas, sierglas, verzilverd glas en gelaagd glas. Welk soort glas u ook wilt in uw woning of bedrijfspand, wij hebben ze in ons assortiment.

“De meeste gangbare soorten glas liggen altijd op voorraad”

Uw glashandel in Budel

Onze glashandel in Budel heeft vakbekwame, geschoolde en ervaren glaszetters in dienst. Zij plaatsen, leveren en bewerken glas op een zorgvuldige en veilige manier. Zodoende bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit in dienstverlening.

glaszetter geldrop glaszetter budel

Daarnaast beschikken wij over een VCA certificering, BTR certificering, AF erkenningsregeling en zijn wij lid van de brancheorganisatie Koninklijke OnderhoudNL.

De kosten van een glaszetter in Budel

Als glaszetter in Budel hanteren wij verschillende kosten per soort glas en situatie. Wanneer u de exacte kosten wilt weten, voordat u een glaszetter inhuurt voor uw woning in Budel, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Het kan voorkomen dat op locatie werkzaamheden anders gaan dan gepland of begroot. Wij stellen dan geheel gratis een offerte op maat voor u op.

“Wij stellen gratis een prijsopgave op maat voor u op”

De schade verhalen wij rechtstreeks bij uw verzekeraar

Bij glasschade kunnen wij in de meeste gevallen de geleden schade rechtstreeks verhalen bij uw verzekeraar. Ook wanneer de verzekering aangeeft dat ze contracten hebben met eigen herstelbedrijven. Wanneer u zegt dat u zelf een glasbedrijf wilt inschakelen is dat in de meeste gevallen geen enkel probleem. De schade wordt dan gewoon door uw verzekeraar vergoed.

Gratis prijsopgave op maat

Toe aan een nieuwe ruit of heeft een flinke storm schade veroorzaakt aan uw raam? Neem dan direct contact op met uw glaszetter in Budel. Voor vragen of als u meer informatie wenst over bijvoorbeeld onze verschillende soorten glas, vul dan ons contactformulier in. Of bel naar 0492-536432.

Overtuigd van onze diensten en expertise? Vraag dan direct een gratis prijsopgave op maat aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.