Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glaswerken Eindhoven

Zoekt u glaswerken in Eindhoven? Van der Akker heeft veel mogelijkheden!

Van der Akker Glas- en Schilderwerken in Helmond staat bekend om haar veelzijdigheid in glaswerken. Zo bieden wij enkel-, gelaagd-, sier/figuur-, draad-, verzilverd-, gehard- en isolatieglas aan. Van al deze glassoorten hebben wij voorbeelden liggen. Dus kunt u vooraf kijken of het glaswerk voor u geschikt is. Daarnaast hebben we de meest gangbare glassoorten op voorraad: uw vervanging hoeft dus nooit lang te duren! Voor uw glaswerken in Eindhoven en omstreken zit u bij ons goed.

Van der Akker: meer dan alleen glaswerken in Eindhoven

In 1981 is Van der Akker Glas- en Schilderwerken opgericht. Sinds de oprichting is onze geschoolde en vakbekwame personeel in staat om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Voor uw glaswerken in Eindhoven bent u bij ons dus aan het juiste adres. Maar Van der Akker doet meer dan alleen glaswerken. Zo verzorgen wij ook schilder- en behangwerk en plaatsen we glas-in–lood. Een veelzijdig bedrijf dus! En als uw glas kapot gaat, is dat geen enkel probleem: wij staan direct voor u klaar. Van der Akker Glas- en Schilderwerken heeft namelijk een 24-uurs glascentrale. 365 dagen per jaar, dag en nacht kunt u van deze service gebruikmaken. Wat wilt u nog meer?

Alle glaswerken bij Van der Akker op een rij

Wij hebben een ontzettend breed assortiment aan glaswerken:

Bovenstaand glaswerk is uitgebreider terug te vinden onder het kopje ‘Assortiment glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van der Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover is te vinden onder het kopje ‘Assortiment divers’.

Neem nu contact met Van der Akker op!

Op zoek naar glaswerken in of nabij Eindhoven? Neem contact op met Van der Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 0492-536432. Heeft u al interesse in een bepaald glaswerk? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Ons personeel staat altijd voor u klaar!