Wilt u graag energie besparen en lagere energielasten per maand? Dat is mogelijk door glas isolatie bij Van den Akker.

Door uw huis te isoleren profiteert u van veel voordelen: meer comfort, energiebesparing, lagere stookkosten, minder co2 uitstoot en het is milieuvriendelijker. Door HR++ glas te plaatsen kunt u tot wel €250,- per jaar besparen op uw energiekosten. Dus maak vandaag nog een afspraak bij ons!

Een energielabel

Vanaf februari 2015 heeft ieder huis een eigen voorlopig energielabel, dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig het huis is. Met een energielabel kunnen kopers en huurders in één oogopslag zien of een woning zuinig of onzuinig is. Het energielabel geeft met de klassen A (groen, zeer zuinig) tot en met G (rood, zeer onzuinig) aan hoe energiezuinig uw huis is in vergelijking met andere huizen. Een energiezuinig huis heeft goede isolatie, glas isolatie, energiezuinige verwarming en zonnepanelen. Het energielabel is een document waarin deze kenmerken zijn beschreven. Zie hier een voorbeeld van een energielabel.

Uw voordelen bij Van den Akker

Bij ons kunt u doormiddel van glas isolatie veel energie besparen. En daarnaast profiteert u van:

  • Snel glasherstel;
  • Erkend en gecertificeerd;
  • Sinds 1981;
  • 24 uurs service;
  • Alle verzekeringen.

Offerte aanvragen

Wilt u graag glas isolatie laten plaatsen om energie te besparen? Maak dan vandaag nog een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan. Want wij staan graag voor u klaar, ook in geval van schade en nood.