Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Triple-isolatieglas

Wilt u graag triple-isolatieglas laten plaatsen om lagere energielasten per maand te hebben? Dat is mogelijk bij Van den Akker! Door uw huis te isoleren profiteert u van veel voordelen: meer comfort, energiebesparing, lagere stookkosten, minder co2 uitstoot en het is milieuvriendelijker.

Wij kunnen naast triple-isolatieglas nog meer soorten isolatieglas leveren en monteren: standaard dubbelglas, HR++ en HR+ isolatieglas, geluidswerend isolatieglas, zonwerend isolatieglas en inbraak werend isolatieglas.

Over triple-isolatieglas

Triple-isolatieglas, driedubbel de naam zegt het al, dit isolatieglas is uitgevoerd met drie glasbladen en twee afstand houders. Door de ontwikkeling naar een steeds betere isolatiewaarde is dit overgenomen uit de Scandinavische landen. Triple-isolatieglas is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen om u een nog beter comfort te geven.

triple-isolatieglas

Dit drievoudige isolatieglas is vaak niet mogelijk bij renovatie, de kozijnen zijn meestal te ondiep voor het plaatsen van dit glas. een goed alternatief is dan ook HR++ glas. Isolatieglas is er in veel varianten en uitvoeringen. Laat u daarom door ons dan ook goed informeren bij uw keuze van de isolerende beglazing.

Uw voordelen bij Van den Akker

Bij ons kunt u doormiddel van glas isolatie veel energie besparen. En daarnaast profiteert u van:

  • Ervaring sinds 1981;
  • Erkend en gecertificeerd;
  • 24 uurs service;
  • Snel glasherstel;
  • Alle verzekeringen.

Offerte aanvragen

Wilt u graag triple-isolatieglas laten plaatsen om energie en kosten te besparen? Maak dan vandaag nog een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan. Want wij staan graag voor u klaar, ook in geval van schade en nood.

isolatieglas