Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Standaard dubbelglas

Wilt u graag standaard dubbelglas isolatieglas laten plaatsen om lagere energielasten per maand te hebben? Dat is mogelijk bij Van den Akker! Door uw huis te isoleren profiteert u van veel voordelen: meer comfort, energiebesparing, lagere stookkosten, minder co2 uitstoot en het is milieuvriendelijker.

Wij kunnen naast standaard dubbelglas nog meer soorten isolatieglas leveren en monteren: HR++ en HR+ isolatieglas, geluidswerend isolatieglas, zonwerend isolatieglas en inbraak werend isolatieglas.

Over isolatieglas

Met Dubbelglas wordt meestal het oude Thermopane glas bedoeld. Dit is een merk dat niet meer wordt geproduceerd, omdat er geen HR coating mogelijk is op de loodstrip. Dit merk is nog van voor 1995, daarna werd het isolatieglas gebruikt wat vandaag de dag niet meer weg te denken is.

Vanaf toen is het isolatieglas geproduceerd met een aluminiumbuis tussen de twee glasbladen in wat gekit wordt aan het glas. Dit glas is niet UV bestendigd, dus moet goed beschermd worden tegen zonnestralen. In de aluminiumbuis (afstand houder) zitten kleine bolletjes silicagel wat het overtollige vocht uit de Isolatieruit wegneemt. Als de bolletjes zijn verzadigd dan dient de ruit vervangen te worden. Standaard isolatieglas isoleert vijf keer beter dan enkelglas en door een coating aan te brengen in de spouw, isoleert het glas ongeveer acht keer beter dan enkelglas.

Uw voordelen bij Van den Akker

Bij ons kunt u doormiddel van glas isolatie veel energie besparen. En daarnaast profiteert u van:

  • Ervaring sinds 1981;
  • Erkend en gecertificeerd;
  • 24 uurs service;
  • Snel glasherstel;
  • Alle verzekeringen.

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag standaard dubbelglas laten plaatsen om energie en kosten te besparen? Maak dan vandaag nog een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan. Want wij staan graag voor u klaar, ook in geval van schade en nood.

dubbelglas