Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

HR+ en HR++ glas

Wilt u graag glas isolatie laten plaatsen om lagere energielasten per maand te hebben? Dat is mogelijk bij Van den Akker! Door uw huis te isoleren profiteert u van veel voordelen: meer comfort, energiebesparing, lagere stookkosten, minder co2 uitstoot en het is milieuvriendelijker. Door HR+ glas of HR++ glas te plaatsen kunt u tot wel €250,- per jaar besparen op uw energiekosten.

Wij kunnen naast HR+ en HR++ glas nog meer soorten isolatieglas leveren en monteren: standaard dubbelglas, isolatieglas, geluidswerend isolatieglas, zonwerend isolatieglas en inbraak werend isolatieglas.

Gelaagd glas
Thermopane

Verschil tussen HR+ en HR++ glas

Het verschil van HR+ en HR++ zit hem in de isolatiewaarden van het glas wat aangeduid wordt met de U-waarde, hoe lager de U-waarde, hoe hoger de isolatie is. Dit komt doordat er een metaalcoating wordt aangebracht aan de binnenkant van de spouw, ook daar zit veel verschil in. Hoe breder de spouw, hoe beter de isolatiewaarden van het glas. Bij spouw 6-9 of 12 wordt het HR+ genoemd met een U-waarde van 1,6 tot 1,3, vanaf spouw 13 wordt het HR++ genoemd (type 5-15-4 *) heeft een U-waarde van 1.1 W/m2K.

hrplus

Verder is HR++ uit te breiden met: zonwerend isolatieglas, geluidswerend isolatieglas, inbraak werend isolatieglas en eenzijdig gefigureerd isolatieglas.

Uw voordelen bij Van den Akker

Bij ons kunt u doormiddel van isolerend glas veel energie besparen. En daarnaast profiteert u van:

  • Erkend en gecertificeerd;
  • 24 uurs service;
  • Snel glasherstel;
  • Ervaring sinds 1981;
  • Alle verzekeringen.

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag HR+ glas of HR++ glas laten plaatsen om energie en kosten te besparen? Maak dan vandaag nog een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.