Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Ventilatieroosters

Ventileren is net zo belangrijk als isoleren zodoende ook een ruim assortiment aan dauerlufting ( ventilatieroosters ) die gemakkelijk te monteren zijn bij de aanschaf van nieuwe isolerende beglazing.

Om het beste binnenklimaat te halen is het van belang goed te ventileren ( 24 uur per dag ) en niet even een raam open te zetten. Ook voorkomt dit vocht , schimmelvorming , nare geuren en klachten van allergie├źn.

Kwalitatieve ventilateroosters

Wij gebruiken dan ook alleen maar ventilatieroosters van het gerenommeerde merk : duco dit omdat het kwalitatief goede ventilatieroosters zijn en een makkelijk afneembaar voorfront hebben om ze regelmatig een keer te reinigen zodat er geen stof en insecten zich kunnen nestelen .Duco ventilatieroosters voldoen dan ook aan het huidige bouwbesluit en NEN-normgeving. Deze ventilatieroosters zijn er in vele uitvoeringen , geluiddempende , brandwerende , uitgevoerd met zonwering , allen zijn deze te verkrijgen in de standaard ral kleuren , de meest voorkomende zijn ral 9010 en ral 9001.

Heeft u interesse of een vraag over ventilatieroosters laat het ons weten , Wij kunnen u hier goed in adviseren