Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glaswerk Venlo

Op zoek naar glaswerk in Venlo? Van der Akker heeft vele mogelijkheden!

Van der Akker Glas- en Schilderwerken in Helmond heeft een veelzijdigheid aan glaswerken. Zo bieden wij enkel-, gelaagd-, sier/figuur-, draad-, verzilverd-, gehard- en isolatieglas aan. Van al deze glassoorten hebben wij voorbeelden liggen. U kunt daardoor vooraf bekijken welk glaswerk voor u geschikt is. Daarnaast hebben we de meest gangbare glassoorten op voorraad. Uw vervanging hoeft daarom nooit lang te duren! Dus voor uw glaswerk in Venlo en omstreken bent u bij ons op de juiste plek.

Meer dan alleen glaswerk bij Van der Akker nabij Venlo

Van der Akker Glas- en Schilderwerken is in 1981 opgericht en gevestigd in Helmond. Sinds de oprichting is onze geschoolde en vakbekwame personeel in staat om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Voor al uw glaswerk in en nabij Venlo bent u bij ons dus aan het juiste adres. Maar wij doen meer meer: zo verzorgen we ook schilder– en behangwerk en plaatsen glas-in–lood. Van der Akker is een veelomvattend bedrijf dus! En mocht uw glas kapot gaat, is dat ook geen enkel probleem. Wij staan met ons 24-uurs glascentrale direct voor u klaar. Wat wilt u nou nog meer?

Van der Akker’s glaswerken op een rijtje

Wij hebben een ontzettend breed assortiment aan glaswerk:

Al het genoemde glaswerk is uitgebreider terug te vinden onder het kopje ‘Assortiment glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van der Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover kunt u vinden onder het kopje ‘Assortiment divers’.

Neem voor al uw glaswerk contact op met Van der Akker!

Zoekt u glaswerk in of nabij Venlo? Neem dan contact op met Van der Akker Glas- en Schilderwerken en bel naar
0492-536432. Heeft u al interesse in een bepaald glaswerk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ons personeel staat altijd voor u klaar!
[Best4FAQ name=”Glaszetter Venlo”]