bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Op zoek naar glaswerk in Venlo? Van der Akker heeft vele mogelijkheden!

Van der Akker Glas- en Schilderwerken in Helmond heeft een veelzijdigheid aan glaswerken. Zo bieden wij enkel-, gelaagd-, sier/figuur-, draad-, verzilverd-, gehard- en isolatieglas aan. Van al deze glassoorten hebben wij voorbeelden liggen. U kunt daardoor vooraf bekijken welk glaswerk voor u geschikt is. Daarnaast hebben we de meest gangbare glassoorten op voorraad. Uw vervanging hoeft daarom nooit lang te duren! Dus voor uw glaswerk in Venlo en omstreken bent u bij ons op de juiste plek.

Meer dan alleen glaswerk bij Van der Akker nabij Venlo

Van der Akker Glas- en Schilderwerken is in 1981 opgericht en gevestigd in Helmond. Sinds de oprichting is onze geschoolde en vakbekwame personeel in staat om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Voor al uw glaswerk in en nabij Venlo bent u bij ons dus aan het juiste adres. Maar wij doen meer meer: zo verzorgen we ook schilder– en behangwerk en plaatsen glas-in–lood. Van der Akker is een veelomvattend bedrijf dus! En mocht uw glas kapot gaat, is dat ook geen enkel probleem. Wij staan met ons 24-uurs glascentrale direct voor u klaar. Wat wilt u nou nog meer?

Van der Akker’s glaswerken op een rijtje

Wij hebben een ontzettend breed assortiment aan glaswerk:

Al het genoemde glaswerk is uitgebreider terug te vinden onder het kopje ‘Assortiment glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van der Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover kunt u vinden onder het kopje ‘Assortiment divers’.

Neem voor al uw glaswerk contact op met Van der Akker!

Zoekt u glaswerk in of nabij Venlo? Neem dan contact op met Van der Akker Glas- en Schilderwerken en bel naar
0492-536432. Heeft u al interesse in een bepaald glaswerk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ons personeel staat altijd voor u klaar!

Wat kan deze glaszetter in Venlo zoal betekenen?

Deze glaszetter in Venlo is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Venlo, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op