Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glaswerk Eindhoven

Op zoek naar glaswerk in Eindhoven? Van der Akker heeft veel mogelijkheden!

Van der Akker Glas- en Schilderwerken in Helmond staat bekend om haar veelzijdigheid in glaswerken. Zo bieden wij enkel-, gelaagd-, sier/figuur-, draad-, verzilverd-, gehard- en isolatieglas aan. Wij hebben van al deze glassoorten voorbeelden liggen. U kunt dus vooraf kijken of het glaswerk voor u geschikt is. Daarnaast hebben we de meest gangbare glassoorten op voorraad. Uw vervanging hoeft daarom nooit lang te duren! Voor uw glaswerk in Eindhoven en omstreken zit u bij ons goed.

Van der Akker nabij Eindhoven is meer dan alleen glaswerk

In 1981 is Van der Akker Glas- en Schilderwerken opgericht en gevestigd in Helmond. Sinds de oprichting is onze geschoolde en vakbekwame personeel in staat om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Voor uw glaswerk in Eindhoven bent u bij ons dus aan het juiste adres. Maar Van der Akker doet meer: wij verzorgen ook schilder– en behangwerk en plaatsen glas-in–lood. Een veelomvattend bedrijf dus! En mocht uw glas kapot gaat, is dat ook geen enkel probleem. Van der Akker staat met haar 24-uurs glascentrale direct voor u klaar. Wat wilt u nog meer?

Al het glaswerk bij Van der Akker op een rijtje

Wij hebben een ontzettend breed assortiment aan glaswerk:

Bovenstaand glaswerk is uitgebreider terug te vinden onder het kopje ‘Assortiment glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van der Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover is te vinden onder het kopje ‘Assortiment divers’.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Op zoek naar glaswerk in Eindhoven? Neem contact op met Van der Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 0492-536432. Heeft u al interesse in een bepaald glaswerk? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Ons personeel staat altijd voor u klaar!