Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glasservice Eindhoven

Glasservice in Eindhoven

Glasservice in Eindhoven nodig, bijvoorbeeld omdat er sprake is van schade aan het glas is woning of bedrijfspand? Glasschade is al vervelend genoeg. Bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken hoeft u daarom niet te wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft. De storingsdienst van het bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar. Indien nodig is er dezelfde dag nog iemand bij u om de schade te repareren of om een veilige noodoplossing te creƫren.

Dankzij de 24-uurs glasservice die in deze omgeving aanbieden bent u altijd verzekerd van een vakkundig herstel van uw glasschade. Vraag een offerte aan of bel direct naar 0492 536 432. Vervolgens helpen we u snel verder. Dag en nacht!

Offerte aanvragen

Glasservice in Eindhoven van Van den Akker Glaszetters & Glashandel

Waarom kiezen voor de glasservice van Van den Akker Glaszetters & Glashandel? Uw garanties op een rij:

 • Al jarenlang een bekend begrip in de regio
 • Glaszetter in Eindhoven met meer dan 35 jaar ervaring met glas
 • Voor woning of bedrijfspand
 • Ruim assortiment aan verschillende soorten glas
 • 24/7 glasservice
 • Gratis offerte op maat

Snel en vakkundig verhelpen van glasschade

gehard glas op maat van glasservice EindhovenIs er sprake van glasschade? Niets is vervelender dan na een ongeluk of een inbraak met beschadigd glas als gevolg lang te moeten wachten tot het probleem verholpen wordt. Om die reden bieden wij van Van den Akker Glaszetters & Glashandel 24-uurs glasservice aan. Het is niet alleen voor uw veiligheid, maar ook voor de veiligheid van uw woning of het bedrijfspand van groot belang dat eventuele schade in het glas snel verholpen wordt.

Van deze service kunt u 365 dagen per jaar dag en nacht gebruik maken. Doordat wij de meest gangbare soorten glas op voorraad hebben en van alle glassoorten voorbeelden uit onze glashandel kunnen laten zien, duurt het vervangen het glas nooit lang.

Vele glassoorten

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten glas, waaronder:

 • Isolatieglas
 • Veiligheids glas
 • Gelaagd glas
 • Enkel glas
 • Sierglas/figuurglas
 • Glas-in-lood
 • Draadglas
 • Gehard glas
 • Spiegels/verzilverd glas

Kosten

Wat de kosten van de inzet van onze glasservice in Eindhoven bedragen, is lastig te zeggen. Hoe hoog de kosten oplopen is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de ene glassoort duurder dan de ander en hebben we voor het oplossen van het ene glas probleem meer tijd nodig dan voor het oplossen van een ander probleem. Bovendien is ieder raam weer anders!

Om die reden raden we voor meer inzicht in de kosten altijd aan om een offerte aan te vragen. Deze offerte is geheel op maat. Doorgaans kunnen we de kosten van het inschakelen van een glaszetter rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Neem bij vragen over de dekking van het repareren of vervangen van glas contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Offerte aanvragen

Veelzijdig glaszettersbedrijf en glashandel

bus met glasplaat van glasservice EindhovenU kunt Van den Akker Glaszetters & Glashandel ook inhuren voor alle soorten services op het gebied van glas. Sinds het bedrijf in 1981 werd opgericht is het vakbekwame en geschoolde personeel in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, te leveren en te bewerken. Ook beschikken wij over een team van schilders. Zij verrichten renovatiewerkzaamheden in een aantal vaste sectoren als de woningbouw en bij uitzendorganisaties. Wilt u een muur behangen? Dat regelen we!

Vraag een offerte aan voor glasservice in Eindhoven

Of u nu op zoek bent naar een glaszetter voor uw bedrijfspand of voor de perfecte kinderkamer, bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor de beste glasservice in Eindhoven en omstreken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie over onze diensten op het gebied van glas. Neem contact op door te bellen naar 0492 536 432 of laat uw gegevens achter in het contactformulier. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met u op en helpt een bekwame glaszetter uit ons team u graag met al uw glas- en schilderwensen!