bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

24 uur per dag glasservice in Eindhoven

Glasservice in EindhovenGlasschade is al vervelend genoeg. Bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken hoeft u daarom niet te wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft. De storingsdienst van het bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar. Indien nodig is er dezelfde dag nog iemand bij u om de schade te repareren of om een veilige noodoplossing te creëren. Met de 24-uurs glasservice in Eindhoven en omstreken bent u altijd verzekerd van een vakkundig herstel van uw glasschade.

De veelzijdigheid van de glasservice in Eindhoven en omstreken

Naast het herstellen van schade kunt u Van de Akker ook inhuren voor alle soorten services op het gebied van glas. Sinds het bedrijf in 1981 werd opgericht is het vakbekwame en geschoolde personeel in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, te leveren en te bewerken. Van de Akker heeft een breed assortiment op voorraad, van veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Ook is er een team van schilders dat al jaren in de sector werkzaam is. Zij verrichten renovatiewerkzaamheden in een aantal vaste sectoren als de woningbouw en bij uitzendorganisaties.

Een breed scala aan werkzaamheden

Voor de volgende services kunt u bij Van de Akker terecht:

  • HR++ glas plaatsen voor betere isolering
  • 24-uursschadeservice
  • Renovatieschilderwerken
  • Het plaatsen van voorzetramen
  • Het plaatsen van ventilatieroosters

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Of u nu op zoek bent naar een vakman voor uw bedrijfspand of voor de perfecte kinderkamer, bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor de beste glasservice in Eindhoven en omstreken. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag of neem contact op voor meer informatie door te bellen naar 0492-536432. Het vakbekwame personeel helpt u graag met al uw glas- en schilderwensen!

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op
1