Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glasschade Eindhoven

24 uur per dag bereikbaar voor glasschade.

Glasservice in EindhovenHeeft u glasschade, dan wordt die in veel gevallen vergoed door uw verzekering. Dit kunnen wij ook voor u verzorgen. in de meeste gevallen kunnen wij de schade rechtstreeks verhalen bij uw verzekering , ook al geeft de verzekering aan dat ze ” contracten ” hebben met eigen herstelbedrijven , u hoeft hier niet zomaar mee in te stemmen . U kunt aangeven dat U zelf een bedrijf in wilt schakelen , wat in de meeste gevallen dan ook geen probleem is en de schade door de verzekering wordt uitgekeerd.

De veelzijdigheid van de glasservice.

Naast het herstellen van glasschade kunt u Van de Akker ook inhuren voor alle soorten services op het gebied van glas. Sinds het bedrijf in 1981 werd opgericht is het vakbekwame en geschoolde personeel in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, te leveren en te bewerken. Van de Akker heeft een breed assortiment op voorraad, van veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Ook is er een team van schilders dat al jaren in de sector werkzaam is. Zij verrichten renovatiewerkzaamheden in een aantal vaste sectoren als de woningbouw en bij uitzendorganisaties.

Een breed scala aan werkzaamheden

Voor de volgende services kunt u bij Van de Akker terecht:

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Of u nu op zoek bent naar een vakman voor uw bedrijfspand of voor de perfecte kinderkamer, bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor de beste glasservice in Eindhoven en omstreken. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag of neem contact op voor meer informatie door te bellen naar
0492-536432
. Het vakbekwame personeel helpt u graag met al uw glas- en schilderwensen!