bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Glasrenovatie in Eindhoven en omstreken

Glasservice in EindhovenGlasschade is al vervelend genoeg. Bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken hoeft u daarom niet te wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft. De storingsdienst van het bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar. Indien nodig is er dezelfde dag nog iemand bij u om de schade te repareren of om een veilige noodoplossing te creëren. Met de 24-uurs glasservice bent u altijd verzekerd van een vakkundige glasrenovatie in Eindhoven en omstreken.

De veelzijdigheid van glasrenovatie in Eindhoven en omstreken

Naast het renoveren van glas kunt u Van de Akker ook inhuren voor alle soorten services op het gebied van glas. Sinds het bedrijf in 1981 werd opgericht is het vakbekwame en geschoolde personeel in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, te leveren en te bewerken. Van de Akker heeft een breed assortiment op voorraad, van veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Ook is er een team van schilders dat al jaren in de sector werkzaam is. Zij verrichten renovatiewerkzaamheden in een aantal vaste sectoren als de woningbouw en bij uitzendorganisaties.

Een breed scala aan werkzaamheden

Voor de volgende services kunt u bij Van de Akker terecht:

  • Het plaatsen van ventilatieroosters
  • HR++ glas plaatsen voor betere isolering
  • 24-uursschadeservice
  • Renovatieschilderwerken
  • Het plaatsen van voorzetramen

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Of u nu op zoek bent naar een vakman voor uw bedrijfspand of voor de perfecte kinderkamer, bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor de beste glasservice in Eindhoven en omstreken. Doe een vrijblijvende offerteaanvraag of neem contact op voor meer informatie door te bellen naar 0492-536432. Het vakbekwame personeel helpt u graag met al uw glas- en schilderwensen!

Wat kan deze glaszetter in Eindhoven zoal betekenen?

Deze glaszetter in Eindhoven is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Eindhoven, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op