bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Glasplaat voor op tafel

Wilt u graag een glasplaat voor op tafel? Wij, van Van de Akker, helpen u daar maar al te graag aan. Wij zijn specialist op het gebied van glas- en schilderwerken en bestaan sinds 1981. Al die tijd werken wij enkel met geschoold en vakbekwaam personeel. Hierdoor zijn wij met z’n allen in staat op een zorgvuldige manier uw glas te leveren, zetten en bewerken. Voor een glasplaat voor op tafel bent u bij ons dus zeker aan het goede adres.

Naast ons ruime aanbod van glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Dit doen wij binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Bent u op zoek naar een glasplaat voor op tafel? Neem dan direct contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Waarom Van de Akker?

Is uw glas kapot en bent u daarom op zoek naar een nieuwe glasplaat voor op tafel? Wij staan met onze 24 uurs service altijd voor uw klaar om uw ruit te vervangen of een tijdelijke noodoplossing te regelen. Maar ook om de volgende redenen kiest u voor Van de Akker:

  • Ze bestaat al sinds 1981 en heeft dus aan ervaring geen gebrek;
  • Van de Akker is erkend en gecertificeerd;
  • Bevat alle verzekeringen;
  • Ze is snel met glasherstel.

 

Glasplaat voor een tafel van gehard glas

Voor een glasplaat voor op tafel wordt gebruik gemaakt van gehard glas. Wij noemen dit ook wel ‘letselveilig glas’. Als het glas breekt, spat het in hele kleine brokjes uiteen. Zo kunnen er geen grote verwondingen ontstaan. Daarnaast is dit glas maar liefst vijf keer sterker dan gewoon glas. Ook kan het meer temperatuur verdragen dan gewoon glas. Dit sterke geharde glas ontstaat doordat het glas eerst tot 700 graden Celsius verhit is en vervolgens snel is afgekoeld. Deze snelle afkoeling zorgt ervoor dat er spanning in het glas komt en de oppervlakte wordt versterkt.

Van de Akker kan u dus een glasplaat voor op tafel leveren van hoge kwaliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u graag een glasplaat voor tafel hebben? En weet u al precies welke maat u wilt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een vraag? Of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Van den Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 0492-536432 , een e-mail te sturen of het contactformulier op de website in te vullen. Ons team staat altijd graag voor u klaar!

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op
Vrijblijvende offerte aanvraag
Afspraak maken
info@akkerglas.nl
0492 - 536 432