Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glasplaat voor tafel

Glasplaat voor op tafel

Wilt u graag een glasplaat voor op tafel? Wij, van Van de Akker, helpen u daar maar al te graag aan. Wij zijn specialist op het gebied van glas- en schilderwerken en bestaan sinds 1981. Al die tijd werken wij enkel met geschoold en vakbekwaam personeel. Hierdoor zijn wij met z’n allen in staat op een zorgvuldige manier uw glas te leveren, zetten en bewerken. Voor een glasplaat voor op tafel bent u bij ons dus zeker aan het goede adres.

Naast ons ruime aanbod van glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Dit doen wij binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Bent u op zoek naar een glasplaat voor op tafel? Neem dan direct contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Waarom Van de Akker?

Is uw glas kapot en bent u daarom op zoek naar een nieuwe glasplaat voor op tafel? Wij staan met onze 24 uurs service altijd voor uw klaar om uw ruit te vervangen of een tijdelijke noodoplossing te regelen. Maar ook om de volgende redenen kiest u voor Van de Akker:

  • Ze bestaat al sinds 1981 en heeft dus aan ervaring geen gebrek;
  • Van de Akker is erkend en gecertificeerd;
  • Bevat alle verzekeringen;
  • Ze is snel met glasherstel.

Glasplaat voor een tafel van gehard glas

Voor een glasplaat voor op tafel wordt gebruik gemaakt van gehard glas. Wij noemen dit ook wel ‘letselveilig glas’. Als het glas breekt, spat het in hele kleine brokjes uiteen. Zo kunnen er geen grote verwondingen ontstaan. Daarnaast is dit glas maar liefst vijf keer sterker dan gewoon glas. Ook kan het meer temperatuur verdragen dan gewoon glas. Dit sterke geharde glas ontstaat doordat het glas eerst tot 700 graden Celsius verhit is en vervolgens snel is afgekoeld. Deze snelle afkoeling zorgt ervoor dat er spanning in het glas komt en de oppervlakte wordt versterkt.

Van de Akker kan u dus een glasplaat voor op tafel leveren van hoge kwaliteit.

Een glasplaat voor tafel op maat gemaakt

De woonkamer hoort het gezelligste gedeelte van een huis te zijn. Met een mooie en stijlvolle salontafel waarop u in de avonduren een hapje en drankje op kan zetten. Past een glasplaat op uw (salon)tafel? Denkt u dat het mooi kan staan in uw woonkamer, keuken of wellicht werkkamer?

Van den Akker Glas- en Schilderwerken maakt speciaal voor u een glasplaat voor op tafel op maat gemaakt. U kiest hoe groot de tafel moet zijn. Twijfelt u of u de juiste maten hebt gemeten? Dan denken wij graag met u mee.

Wij maken de glasplaat op maat, brengen het aan huis en plaatsen de plaat op de tafel. Onze glaszetters adviseren u ook over het schoonmaken van het glazen tafelblad. Dat kan het beste met een simpele glasreiniger en een doekje. Dus wilt u een glasplaat voor tafel van hoog kwaliteit glas voor een scherpe prijs? Bestel dat jouw glazen tafelblad.

Glasplaat op een houten tafel

Heeft u een houten tafel? En wilt u het liefst ook een glazentafel? Niet getreurd, Van den Akker Glas- en Schilderwerken zorgt ervoor dat uw wens werkelijkheid wordt. Wij beschermen u houten tafel en uw gezin met een hardglazen topblad die aan de randen poly geslepen is. Dat zorgt ervoor dat de randen niet scherp zijn, zodat kleine kinderen er zich niet aan kunnen verwonden. Nog voordat het glas gehard wordt, tijdens de productie worden de glasranden al poly’s geslepen.

Als het glas eenmaal gehard is, kan er niets meer aan veranderd worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u graag een glasplaat voor tafel hebben? En weet u al precies welke maat u wilt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een vraag? Of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Van den Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 0492-536432 , een e-mail te sturen of het contactformulier op de website in te vullen.

Ons team staat altijd graag voor u klaar!