Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glasplaat op tafel

Glasplaat op tafel

Wilt u graag uw tafel beschermen? Dan is een glasplaat op tafel misschien een goed idee? Wij, van Van de Akker, helpen u graag aan een mooie en kwalitatieve glasplaat. In 1981 zijn wij opgericht en al vanaf het begin werken wij enkel met zeer vakbekwame en geschoold personeel. Allen zijn ze in staat op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, leveren en bewerken. Maar dat is niet het enigste waar Van de Akker goed in is. Naast ons ruime aanbod van glas, kunnen wij u ook voorzien in schilderwerken. Wij doen onze schilderactiviteiten binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Dit betreft zowel binnen- als buitenschilderwerk. Hiervoor staat ons ervaren team van schilders ter beschikking.

Glasplaat op tafel van gehard glas

De glasplaat voor op tafel wordt van gehard glas gemaakt. Dit is vijf keer sterker dan gewoon glas. Daarnaast kan het meer temperatuur verdragen dan gewoon glas. Gewoon glas kan circa dertiggraden Celsius verdragen. Gehard glas is thermisch versterkt en kan daarom een temperatuur van tot wel honderd graden verdragen. Dit sterke geharde glas ontstaat doordat het glas eerst tot 700 graden Celsius verhit is en vervolgens snel is afgekoeld. Deze snelle afkoeling zorgt ervoor dat er spanning in het glas komt en de oppervlakte wordt versterkt. Wij noemen gehard glas ook wel ‘letselveilig glas’. Dit komt omdat als het glas breekt, deze in hele kleine brokjes uiteen spat. Zo kunnen er geen grote verwondingen ontstaan.

De mogelijkheden met betrekking tot glas

Wilt u meer weten over de verschillende glassoorten? Klik dan op de button ‘Assortiment Glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover is te vinden onder de button ‘Assortiment divers’. Van de Akker staat hierbij maar liefst 24 uur per dag voor u klaar.Is uw glas kapot? Wij staan graag voor uw klaar om uw ruit te vervangen of een tijdelijke noodoplossing te regelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u graag een glasplaat op tafel? Neem dan contact op met Van den Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 0492-536432. Weet u al precies welke maat u wilt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd voor u klaar!