bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Glashandel te Weert

Bent u op zoek naar een glashandel te Weert? Maak dan kennis met Van de Akker Glas- en Schilderwerken. Voor al uw glaswerk in Weert bent u bij ons aan het juiste adres. In 1981 is Van de Akker Glas- en Schilderwerken opgericht en gevestigd in Helmond. Sinds de oprichting is onze geschoolde en vakbekwame personeel in staat om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Maar wij doen meer: wij verzorgen ook schilder- en behangwerk en plaatsen glas-in–lood. En mocht uw glas kapot gaat, is dat ook geen enkel probleem. Dankzij de unieke 24-uursschadeservice van onze glashandel in Weert staat er dag en nacht een vakman voor u klaar.

Kortom, voor alle zaken rondom glas staat onze glashandel te Weert voor u klaar. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem meteen even contact met ons op!

Meer dan een glashandel in Weert

Glaszetter Van de Akker Glas- en Schilderwerken nabij Weert staat bekend om haar veelzijdigheid in glaswerken. Zo bieden wij enkel-, gelaagd-, sier/figuur-, draad-, verzilverd-, gehard- en isolatieglas aan. Wij hebben van al deze glassoorten voorbeelden liggen. U kunt dus vooraf kijken of het glaswerk voor u geschikt is. Daarnaast hebben we de meest gangbare glassoorten op voorraad. Uw vervanging hoeft daarom nooit lang te duren!

Voor uw glaswerk zit u bij onze glashandel te Weert dus zeker goed. Van de Akker kan echter ook HR++ glas plaatsen voor een betere isolering, glasschade repareren en renovatieschilderwerk verrichten. Ons ervaren en vakbekwame personeel is u graag van dienst.

Onze diensten

Onze glashandel in Weert levert een diversiteit aan diensten en producten. Wij kunnen voor u diverse soorten glas plaatsen, zoals:

Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. Meer informatie hierover is te vinden onder het kopje ‘Assortiment divers’. Neem ook gerust eens contact op voor verdere informatie over de diensten van onze glashandel in Weert.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een glashandel in Weert? Neem dan gerust contact op met Van de Akker Glas- en Schilderwerken. U kunt contact opnemen per telefoon. Bel dan naar 0492-536432 : wij helpen u graag! U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Heeft u interesse in een specifiek soort glas? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Ons personeel staat altijd voor u klaar!

Wat kan deze glaszetter in Weert zoal betekenen?

Deze glaszetter in Weert is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Weert, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op