Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glashandel Venlo

De beste glashandel in Venlo

Bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken, glashandel in Venlo, krijgt u de beste service op het gebied van glas- en schilderwerken. Ook als het gaat om glasschade. Dankzij de unieke 24-uursschadeservice van het bedrijf staat er dag en nacht een vakman voor u klaar. In plaats van wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een veilige tijdelijke oplossing of reparatie. Ons personeel gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas.

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

Glaswerk en schilderwerk schilderwerk

Het gecertificeerde bedrijf streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Venlo en ver daarbuiten. Door de inzet van vakbekwaam en geschoold personeel bent u verzekerd van een perfect resultaat. U kunt voor verschillende services bij de glaszetter in Venlo terecht:

U bent bij ons ook op het juiste adres voor het zetten van andere soorten glas zoals: thermopane glas, HR glas, gelaagd glas en glas isolatie om energie te besparen.

Interesse in Van den Akker?

Of u nu op zoek bent een glashandel, in Venlo of een vakkundige schilder zoekt: bij Van den Akker Glas- en schilderwerken bent u aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel naar 0492-536432 om u te laten informeren over de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

[Best4FAQ name=”Glaszetter Venlo”]