Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Dé glashandel nabij Horst

Dé glashandel nabij Horst

Van den Akker Glas- en Schilderwerken is een in Helmond gevestigde glashandel en staat bekend om haar veelzijdigheid. Zo bieden wij enkel-, gelaagd-, sier/figuur-, draad-, verzilverd-, gehard- en isolerend glas aan om bijvoorbeeld energie te besparen. Wij hebben van al deze glassoorten voorbeelden liggen. U kunt dus vooraf kijken of het glaswerk voor u geschikt is. Daarnaast hoeft vervanging nooit lang te duren, omdat wij de meest gangbare glassoorten op voorraad hebben. Voor een glashandel nabij Horst bent u bij ons op de juiste plek!

Meer dan alleen een glashandel

Ons bedrijf in glaswerken nabij Horst bestaat al sinds 1981. Sinds de oprichting is onze geschoolde en vakbekwame personeel in staat om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Met deze jarenlange ervaring bent u bij onze glashandel nabij Horst dus aan het juiste adres. Maar wij zijn meer dan een glashandel alleen: wij verzorgen ook schilder- en behangwerk en plaatsen glas-in–lood. Wij kunnen u dus voorzien in diverse diensten!

Assortiment van ons glaswerk

Van den Akker staat met haar 24-uurs glascentrale direct voor u klaar. Dus wanneer uw glas stuk is, kunnen wij u direct van dienst zijn. Wij hebben een erg breed assortiment aan glaswerk, zoals:

Bovenstaand glaswerk is uitgebreider terug te vinden onder het kopje ‘Assortiment glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters. U kunt hier meer informatie over vinden onder het kopje ‘Assortiment divers’.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een van de diensten van onze glashandel nabij Horst? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Ons personeel staat altijd voor u klaar! Voor meer informatie: neem contact op met Van den Akker Glas- en Schilderwerken door te bellen naar 0492-536432.