bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

De beste glashandel in Eindhoven

Bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken, glashandel nabij Eindhoven, krijgt u de beste service op het gebied van glas- en schilderwerken. Ook als het gaat om glasschade. Dankzij de unieke 24-uursschadeservice van het bedrijf staat er dag en nacht een vakman voor u klaar. In plaats van wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een veilige tijdelijke oplossing of reparatie. Ons personeel gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas.

Ervaren glashandel in glas- en schilderwerk

In 1981 is Van den Akker Glas- en Schilderwerken opgericht en gevestigd in Helmond. Ons geschoolde en vakbekwame personeel is in staat om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Maar wij doen meer: wij verzorgen ook schilder- en behangwerk en plaatsen glas-in–lood. Ons gecertificeerde bedrijf streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Eindhoven en ver daarbuiten. U kunt voor verschillende services bij het glasbedrijf in Eindhoven terecht:

U bent bij ons ook op het juiste adres voor het zetten van andere soorten glas zoals: thermopane glas, HR glas, gelaagd glas en glas isolatie om energie te besparen.

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel naar 0492-536432 om u te laten informeren over de verschillende mogelijkheden die wij bieden. Of u nu op zoek bent een glashandel, in Eindhoven of een vakkundige schilder zoekt: bij Van den Akker Glas- en schilderwerken bent u aan het juiste adres. Glas kapot? Dan staan wij voor u klaar met onze 24-uurs service!

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op
Vrijblijvende offerte aanvraag
Afspraak maken
info@akkerglas.nl
0492 - 536 432