bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

De beste glashandel in Eindhoven

Bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken, glashandel nabij Eindhoven, krijgt u de beste service op het gebied van glas- en schilderwerken. Ook als het gaat om glasschade. Dankzij de unieke 24-uursschadeservice van het bedrijf staat er dag en nacht een vakman voor u klaar. In plaats van wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een veilige tijdelijke oplossing of reparatie.

Ons personeel gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas.

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

Voor productie, levering en plaatsen van glas in Eindhoven

Woont u in Eindhoven of omgeving en heeft u glas nodig? Dan staat glaszetter Van den Akker Glas- en Schilderwerken tot uw dienst. Als het gaat om glasreparaties of een glasplaat, u kunt altijd bij ons terecht. Wij hebben de beschikking tot een groot assortiment glas, onder andere: draadglas, sierglas, veiligheidsglas, gehard glas, enkelglas, glas in lood en figuurglas.

Glashandel Eindhoven

Ook als u glas zoekt voor een aanrecht, schuifwand, tafel, binnendeur, kast, douchewand of een spiegel. Wij regelen het voor u. U mag zelf de afmetingen bepalen. Weet u niet zeker of komt u er niet uit? Van den Akker Glaswerk begeleidt u graag.

Wij maken vervolgens de productie, de levering aan huis en het plaatsen van uw glas in orde in de omgeving van Eindhoven.

Isolerend glas

Bent u tegen klimaatverandering en voor geld besparen? En kan uw huis een betere isolering gebruiken? Wij kunnen dat voor u waarmaken. Met ons isolerend glas HR++ glas bent u minder kwijt aan uw energierekening en verminderd u uw co2-uitstoot.

Scherpe prijzen voor glas

Het beste glas voor de scherpste prijzen. Heeft u glasschade? Wilt u het zo snel mogelijk gerepareerd zien worden, maar niet aan kosten verbonden zitten? Bij Van den Akker Glas- en Schilderwerk betaalt u niets aan ons bij de deur. Wij verhalen uw schade rechtstreeks aan uw verzekering. Zelfs als u verzekering aangeeft dat ze eigen herstelbedrijven in dienst hebben.

In overleg is het geen probleem en keert de verzekering gewoon uit.

Ervaren glashandel in glas- en schilderwerk

In 1981 is Van den Akker Glas- en Schilderwerken opgericht en gevestigd in Helmond. Ons geschoolde en vakbekwame personeel is in staat om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Maar wij doen meer: wij verzorgen ook schilder- en behangwerk en plaatsen glas-in–lood. Ons gecertificeerde bedrijf streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Eindhoven en ver daarbuiten.

U kunt voor verschillende services bij het glasbedrijf in Eindhoven terecht:

U bent bij ons ook op het juiste adres voor het zetten van andere soorten glas zoals: thermopane glas, HR glas, gelaagd glas en glas isolatie om energie te besparen.

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel naar 0492-536432 om u te laten informeren over de verschillende mogelijkheden die wij bieden. Of u nu op zoek bent een glashandel, in Eindhoven of een vakkundige schilder zoekt: bij Van den Akker Glas- en schilderwerken bent u aan het juiste adres. Glas kapot? Dan staan wij voor u klaar met onze 24-uurs service!

Wat kan deze glaszetter in Eindhoven zoal betekenen?

Deze glaszetter in Eindhoven is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Eindhoven, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op