Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glasbedrijf in Eindhoven

Een glasbedrijf in Eindhoven gezocht?

Op zoek naar een glasbedrijf in Eindhoven of omgeving? Maak dan kennis met Van de Akker Glas- en Schilderwerken, wij zijn een glasbedrijf, glashandel en glascentrale ineen met 24/7 glasservice. Mocht er schade zijn ontstaan in de ramen van uw winkel of woning na een inbraak of storm kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs schadeservice.

Er staat dag en nacht een vakman voor u klaar die u te hulp zal schieten. Wanneer u ons belt, wordt u vaak dezelfde dag nog geholpen met een veilige tijdelijke oplossing of reparatie. Dit is gewoon onderdeel van onze service. Dus heeft u een spoedklus, bel naar 0492-536432 voor vakkundige hulp.

Glasbedrijf in Eindhoven met 24/7 glasservice

  • Al jarenlang een bekend begrip in de regio;
  • Meer dan 35 jaar ervaring als glasbedrijf in Eindhoven;
  • Voor woning of bedrijfspand;
  • Glascentrale in Eindhoven: ruim assortiment aan verschillende soorten glas;
  • 24 uur per dag beschikbaar voor glasservice in regio Eindhoven;
  • Gratis en vrijblijvende prijsopgave op maat.

Ervaren glasbedrijf in glas- en schilderwerk

Van den Akker Glas- en Schilderwerken is opgericht in 1981 en sindsdien gevestigd in Helmond. We hebben geschoolde en gecertificeerde glaszetters in dienst die op een uiterst zorgvuldige manier kunnen glaszetten. Een glaszetter kan als het nodig is het glaswerk op locatie bewerken en herstellen. Nieuw glas kunnen we als glashandel snel aanleveren en plaatsen. Maar wij doen meer: wij verzorgen ook schilder- en behangwerk en plaatsen glas-in–lood ramen.

Ons gecertificeerde glasbedrijf streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Eindhoven en ver daarbuiten.

De verschillende services van ons glasbedrijf in Eindhoven

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het zetten van andere soorten glas. Zo zetten wij thermopane glas, HR glas, gelaagd glas en isolatieglas om energie te besparen.

Schade verhalen bij uw verzekering

In het geval van schade hoeft u niet bang te zijn voor een dure rekening achteraf. Wanneer u ons bedrijf inschakelt bij schade hoeft u niets te betalen aan de deur. Wij kunnen de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen aan uw verzekeraar. Veel verzekeringen geven aan dat ze contracten hebben met eigen herstelbedrijven, toch kunt u ons gewoon inhuren. Dit levert geen problemen op wanneer u even overlegt met de verzekeraar. De schade wordt door de verzekering gewoon uitgekeerd.

Neem direct contact op bij schade

Heeft u te maken met glasschade? Bel dan naar 0492-536432. Ook voor een vrijblijvende offerte voor maatwerk of bij vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen, of het contactformulier op de website invullen. Wij staan graag voor u klaar wanneer u ons nodig heeft!

Bent u benieuwd wat Van de Akker Glas- en Schilderwerken voor u kan betekenen als glasbedrijf nabij Eindhoven? Neem gerust contact met ons op als u een glas- of schilderwens heeft en wilt weten wat mogelijk is.