bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Glasbedrijf in Eindhoven gezocht?

Bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken, glasbedrijf nabij Eindhoven, krijgt u de beste service op het gebied van glas- en schilderwerken. Ook als het gaat om glasschade. Dankzij onze unieke 24-uursschadeservice staat er dag en nacht een vakman voor u klaar. In plaats van wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een veilige tijdelijke oplossing of reparatie. Ons personeel gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas.

Ervaren glasbedrijf in glas- en schilderwerk

In 1981 is Van den Akker Glas- en Schilderwerken opgericht en gevestigd in Helmond. Ons geschoolde en gecertificeerde personeel is in staat om op een uiterst zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Maar wij doen meer: wij verzorgen ook schilder- en behangwerk en plaatsen glas-in–lood. Ons gecertificeerde bedrijf streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Eindhoven en ver daarbuiten. U kunt voor verschillende services bij het glasbedrijf in Eindhoven terecht:

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het zetten van andere soorten glas. Zo zetten wij thermopane glas, HR glas, gelaagd glas en glas isolatie om energie te besparen.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat Van de Akker Glas- en Schilderwerken voor u kan betekenen als glasbedrijf nabij Eindhoven? Neem gerust contact met ons op als u een glas- of schilderwens heeft en wilt weten wat mogelijk is. Heeft u te maken met glasschade? Bel dan naar 0492-536432. Ook voor een vrijblijvende offerte of bij vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier op de website invullen. Wij staan graag voor u klaar wanneer u ons nodig heeft!

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op