Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glas vervangen Eindhoven

Razendsnel uw glas vervangen in Eindhoven met Van der Akker!

Van der Akker Glas- en Schilderwerken is gespecialiseerd in renovatie- en herstelwerkzaamheden in de particuliere sector. Doordat wij hierin gespecialiseerd zijn, kunnen wij uw glaswerk ontzettend snel en met zorg vervangen. Om nog een schepje bovenop onze service te doen, hebben wij de 24-uurs glascentrale ge√Įntroduceerd. Is uw glas kapot? Dan kunt u √°ltijd bij ons terecht. 365 dagen per jaar, overdag en in de nacht. Dus voor glas vervangen nabij Eindhoven klopt u bij Van der Akker aan!

Van der Akker nabij Eindhoven: meer dan alleen glas vervangen

In 1981 is Van der Akker Glas- en Schilderwerken opgericht en gevestigd in Helmond. Sinds de oprichting is onze geschoolde en vakbekwame personeel in staat om op een zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Maar wij doen nog meer:

  • Het verzorgen van schilder- en behangwerk;
  • Het plaatsen van glas-in-lood ramen;
  • Uw schade rechtstreeks verhalen bij uw verzekering.

Wij zijn dus een veelomvattend bedrijf met renovatie- en herstelwerkzaamheden als specialiteit. Vervang uw glas daarom bij Van der Akker nabij Eindhoven!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u uw glas vervangen in of nabij Eindhoven? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U kunt daarnaast altijd contact met Van der Akker opnemen door te bellen naar 0492-536432. Ons personeel staat altijd voor u klaar!

[Best4FAQ name=”Glaszetter Eindhoven”]