bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Razendsnel uw glas vervangen in Eindhoven met Van der Akker!

Van der Akker Glas- en Schilderwerken is gespecialiseerd in renovatie- en herstelwerkzaamheden in de particuliere sector. Doordat wij hierin gespecialiseerd zijn, kunnen wij uw glaswerk ontzettend snel en met zorg vervangen. Om nog een schepje bovenop onze service te doen, hebben wij de 24-uurs glascentrale geïntroduceerd. Is uw glas kapot? Dan kunt u áltijd bij ons terecht. 365 dagen per jaar, overdag en in de nacht. Dus voor glas vervangen nabij Eindhoven klopt u bij Van der Akker aan!

Van der Akker nabij Eindhoven: meer dan alleen glas vervangen

In 1981 is Van der Akker Glas- en Schilderwerken opgericht en gevestigd in Helmond. Sinds de oprichting is onze geschoolde en vakbekwame personeel in staat om op een zorgvuldige manier glas te zetten, te leveren en te bewerken. Maar wij doen nog meer:

  • Het verzorgen van schilder- en behangwerk;
  • Het plaatsen van glas-in-lood ramen;
  • Uw schade rechtstreeks verhalen bij uw verzekering.

Wij zijn dus een veelomvattend bedrijf met renovatie- en herstelwerkzaamheden als specialiteit. Vervang uw glas daarom bij Van der Akker nabij Eindhoven!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u uw glas vervangen in of nabij Eindhoven? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U kunt daarnaast altijd contact met Van der Akker opnemen door te bellen naar 0492-536432. Ons personeel staat altijd voor u klaar!

Wat kan deze glaszetter in Eindhoven zoal betekenen?

Deze glaszetter in Eindhoven is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Eindhoven, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op