Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glas Venray

Het beste glas van Venray

Glas in VenrayVan de Akker Glas- en Schilderwerken biedt u de beste service op het gebied van glas in Venray en omstreken. Het personeel gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas. Ook bij glasschade kunt u bij Van de Akker terecht. Dankzij de unieke 24-uursschadeservice van het bedrijf staat er dag en nacht een vakman voor u klaar. In plaats van wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een veilige noodoplossing of reparatie.

Van glasservice tot schilderwerk

Het gecertificeerde bedrijf streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Venray, Eindhoven en ver daarbuiten. Door de inzet van vakbekwaam en geschoold personeel bent u verzekerd van een perfect resultaat. U kunt voor verschillende services bij het glasbedrijf in Venray terecht:

  • Het plaatsen van voorzetramen
  • Het plaatsen van ventilatieroosters
  • 24-uursschadeservice
  • Renovatieschilderwerken
  • HR++ glas plaatsen voor betere isolering

Neem vrijblijvend contact op

Doe eenĀ vrijblijvende offerteaanvraag of bel naar 0492-536432 om u te laten informeren over de verschillende mogelijkheden die Van de Akker Glas- en Schilderwerken u te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar service op het gebied van schilderwerk of glas, in Venray bent u aan het juiste adres.