bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Glas reparatie Eindhoven

Heeft u glasschade opgelopen in Eindhoven of omstreken? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk glas reparatie in Eindhoven uit laten voeren. Van de Akker Glas- en Schilderwerken voert graag uw glas reparatie in Eindhoven of omgeving uit. Dankzij onze 24-uursservice kunt u altijd direct een glaszetter bellen. Indien het nodig is, staat dezelfde dag nog een vakbekwame glaszetter van Van de Akker bij u voor de deur. Wij zorgen er graag voor dat uw glas reparatie in Eindhoven snel uitgevoerd wordt!

24-uursservice glas reparatie in Eindhoven

Ons bedrijf richt zich met name op renovatie- en herstelwerkzaamheden in de particuliere sector. Om deze service te kunnen waarborgen hebben wij een 24-uurs glascentrale. U kunt 365 dagen per jaardag en nacht van deze service gebruik maken. Mocht u glas willen vervangen en u weet nog niet wat voor soort glas u wilt, kijk dan bij ons assortiment voor de mogelijkheden of kom een keer langs aan de Wolfstraat 162 te Helmond.

Over Van de Akker

Van der Akker Glas- en Schilderwerken in Helmond staat bekend om haar veelzijdigheid in glaswerken. Zo bieden wij enkel-, gelaagd-, sier/figuur-, draad-, verzilverd-, gehard– en isolatieglas aan. Wij hebben van al deze glassoorten voorbeelden liggen. U kunt dus vooraf kijken of het glaswerk voor u geschikt is. Daarnaast hebben we de meest gangbare glassoorten op voorraad. Uw vervanging of glas reparatie in Eindhoven hoeft daarom nooit lang te duren! Voor uw glaswerk in Eindhoven en omstreken zit u bij ons goed.

Contact opnemen

Voor onze 24-uurs glasservice belt u naar 0492-536432. Uw glas reparatie in Eindhoven is zo in no time geregeld. In de meeste gevallen kunnen wij de schade rechtstreeks verhalen bij uw verzekering, ook al geeft de verzekering aan dat de ze ‘contracten’ hebben met eigen herstelbedrijven. U kunt aangeven dat u zelf een bedrijf wilt inschakelen voor uw schade. Heeft u hier vragen over? Stel gerust uw vraag! Wij voorzien u graag van een professionele glas reparatie in Eindhoven!

Wat kan deze glaszetter in Eindhoven zoal betekenen?

Deze glaszetter in Eindhoven is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Eindhoven, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op