Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glas reparatie Eindhoven

Glas laten repareren in Eindhoven

Heeft u glasschade opgelopen in Eindhoven of omstreken? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk glas reparatie in Eindhoven uit laten voeren. Van de Akker Glas- en Schilderwerken voert graag uw glas reparatie in Eindhoven of omgeving uit. Dankzij onze 24-uursservice kunt u altijd direct een glaszetter bellen. Indien het nodig is, staat dezelfde dag nog een vakbekwame glaszetter van Van de Akker bij u voor de deur. Wij zorgen er graag voor dat uw glas reparatie in Eindhoven snel uitgevoerd wordt!

24-uursservice glas reparatie in Eindhoven

Ons bedrijf richt zich met name op renovatie- en herstelwerkzaamheden in de particuliere sector. Om deze service te kunnen waarborgen hebben wij een 24-uurs glascentrale. U kunt 365 dagen per jaardag en nacht van deze service gebruik maken. Mocht u glas willen vervangen en u weet nog niet wat voor soort glas u wilt, informeer voor de mogelijkheden of kom een keer langs aan de Wolfstraat 162 te Helmond.

Contact opnemen

Voor onze 24-uurs glasservice belt u naar 0492-536432. Uw glas reparatie in Eindhoven is zo in no time geregeld. In de meeste gevallen kunnen wij de schade rechtstreeks verhalen bij uw verzekering, ook al geeft de verzekering aan dat de ze ‘contracten’ hebben met eigen herstelbedrijven. U kunt aangeven dat u zelf een bedrijf wilt inschakelen voor uw schade. Heeft u hier vragen over? Stel gerust uw vraag! Wij voorzien u graag van een professionele glas reparatie in Eindhoven!