bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Glas op maat Eindhoven

Heeft u een project met glas waarvoor u graag glas op maat wil laten maken? Van de Akker Glas- en Schilderwerken verzorgt graag uw glas op maat in Eindhoven en omstreken. Wij bieden vele soorten glas, dus u heeft een ruime als u glas op maat door ons laat maken. Zo hebben we ervaring met gehard glas, glas in lood, sierglas, figuurglas, draadglas en veiligheidsglas.

Gehard glas op maat in Eindhoven

Gehard glas heeft vele voordelen ten opzichte van gewoon glas. Ten eerste is gehard glas wel vijf keer sterker dan gewoon glas. Ten tweede kan gehard glas eenopvallend hogere temperatuur verdragen. Dit komt omdat het thermisch versterkt is. Tot slot spat het glas, als het breekt, in kleine brokjes uiteen. Wij noemen het glas daarom ook wel ‘letselveilig glas’. Er kunnen namelijk geen grote verwondingen ontstaan. Gehard glas ontstaat doordat glas eerst tot 700 graden Celsius verhit wordt. Vervolgens is het glas snel afgekoeld. De snelle afkoeling zorgt ervoor dat er spanning in het glas komt en de oppervlakte wordt versterkt. Ons vakbekwame personeel weet goed hoe zij met gehard glas een mooie ruit op maat voor u kunnen maken.

Waarom kiezen voor Van de Akker?

Is uw glas kapot? Wij staan met onze 24 uurs service altijd voor u klaar om uw ruit te vervangen of een tijdelijke noodoplossing te regelen. Maar ook om de volgende redenen kiest u voor Van de Akker:

  • Bestaat al sinds 1981 en heeft dus een zeer ruime ervaring;
  • Van de Akker is erkend en gecertificeerd;
  • Bevat alle verzekeringen;
  • Is snel met glasherstel.

Daarnaast is het assortiment aan glaswerk van Van de Akker breed. U heeft mogelijkheden met betrekking tot de volgende soorten glas: HR glas, HR++ glas, thermopane, gehard glas, gelaagd glas, sierglas, enkelglas, spiegels/verzilverd glas, draadglas en isolatieglas. Wilt u hier meer over weten? Klik dan op ‘Assortiment Glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters.

Neem contact op

Voor glas op maat in Eindhoven kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen of ons bellen voor een afspraak: 0492-536432.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op
Vrijblijvende offerte aanvraag
Afspraak maken
info@akkerglas.nl
0492 - 536 432