Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glas op maat Eindhoven

Glas op maat Eindhoven

Heeft u een project met glas waarvoor u graag glas op maat wil laten maken? Van de Akker Glas- en Schilderwerken verzorgt graag uw glas op maat in Eindhoven en omstreken. Wij bieden vele soorten glas, dus u heeft een ruime keus als u glas op maat door ons laat maken. Zo hebben we ervaring met gehard glas, glas in lood, sierglas, figuurglas, draadglas en veiligheidsglas.

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

Gehard glas op maat in Eindhoven

Gehard glas heeft vele voordelen ten opzichte van gewoon glas. Ten eerste is gehard glas wel vijf keer sterker dan gewoon glas. Ten tweede kan gehard glas een hogere temperatuur verdragen. Dit komt omdat het thermisch versterkt is. Tot slot spat het glas, als het breekt, in kleine brokjes uiteen. Wij noemen het glas daarom ook wel ‘letselveilig glas’.

Er kunnen namelijk geen grote verwondingen ontstaan. Gehard glas ontstaat doordat glas eerst tot 700 graden Celsius verhit wordt. Vervolgens is het glas snel afgekoeld. De snelle afkoeling zorgt ervoor dat er spanning in het glas komt en de oppervlakte wordt versterkt. Ons vakbekwame personeel weet goed hoe zij met gehard glas een mooie ruit op maat voor u kunnen maken.

Zoekt u een glaszetter in Eindhoven?

Glaszetter Van den Akker Glas- en Schilderwerken is niet alleen actief in de glashandel in Rotterdam en de rest van Noord-Brabant. Ook in Eindhoven en omgeving helpen onze glaszetters u graag. Bijvoorbeeld om uw huis te isoleren met isolerend glas. Daarmee bespaart u een hele hoop geld (onder meer lagere stookkosten) en energie. Daarnaast heeft u meer comfort. En is het veel beter voor het milieu, omdat u minder co2 uitstoot. Door HR++ glas bezuinigt u tot wel €250,- per jaar op uw energierekening.

Naast onze glasservice in Rotterdam vindt u ons dus ook in Eindhoven en omstreken. Dus wilt u meer rekening houden met het milieu en tegelijkertijd ook zelf geld besparen. Woont u in Eindhoven of in de omgeving? En zoekt u een professionele glaszetter? Neem dan contact met ons op.

Van den Akker Glas- en Schilderwerken staat graag voor u klaar en helpt u met al uw vragen.

Bestel hier uw glasplaat op maat

Naast verschillende soorten glas kunt u bij Van den Akker Glas- en Schilderwerken ook terecht als u een glasplaat op maat nodig heeft. Zoekt u een glasplaat voor een binnendeur, een spiegel, een douchewand, een glaswand, een kast of een tafel? Het kan bij dé glasservice van Eindhoven Van den Akker glaswerk. U kiest het type glas, de afmetingen en de dikte van de glasplaat. Komt u er niet uit?

Onze professionele vakmensen helpen en adviseren u graag. U bepaalt dus de maten, wij produceren de platen, leveren het af aan huis en installeren de glasplaat. Het is belangrijk om uw glasplaat schoon te houden met de juiste materialen. Bijvoorbeeld met een vochtige doek er overheen en het droogmaken met een droge doek.

Bestel uw glasplaat op maat bij de glashandel van Eindhoven Van den Akker Glas- en Schilderwerken.

Waarom kiezen voor Van de Akker?

Is uw glas kapot? Wij staan met onze 24 uurs service altijd voor u klaar om uw ruit te vervangen of een tijdelijke noodoplossing te regelen. Maar ook om de volgende redenen kiest u voor Van de Akker:

  • Bestaat al sinds 1981 en heeft dus een zeer ruime ervaring;
  • Van de Akker is erkend en gecertificeerd;
  • Bevat alle verzekeringen;
  • Is snel met glasherstel.

Daarnaast is het assortiment aan glaswerk van Van de Akker breed. U heeft mogelijkheden met betrekking tot de volgende soorten glas: HR glas, HR++ glas, thermopane, gehard glas, gelaagd glas, sierglas, enkelglas, spiegels/verzilverd glas, draadglas en isolatieglas. Wilt u hier meer over weten? Klik dan op ‘Assortiment Glas’. Naast het glaswerk, plaatst Van den Akker ook regelmatig voorzetramen en ventilatieroosters.

Neem contact op

Voor glas op maat in Eindhoven kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen of ons bellen voor een afspraak: 0492-536432.
[Best4FAQ name=”Glasbedrijf Eindhoven”]