bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

Glas in lood Veghel

Wilt u glas in lood in Veghel laten plaatsen door een professional? Met glas in lood geeft u uw woning een karakteristieke uitstraling. Van de Akker Glas- en Schilderwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van glas in lood ramen. Glas in lood is vakkundig in elkaar gebouwd en geeft een blijvende meerwaarde aan uw huis, bovenlichten, overkapping, veranda of erker. Wij bouwen het glas in lood in Veghel voor u op maat, desgewenst in isolerende beglazing. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de reparatie van uw glas in lood raam.

Waarom inbouwen in isolatieglas?

Met isolatieglas kunt u energie besparen. Wij kunnen de combinatie van glas in lood en het wooncomfort van het huidige HR++ glas voor u verzorgen. Dit doen we door het glas in lood in te laten bouwen in elke gewenste samenstelling. Zo kunt u denken aan inbraakwerend , geluidswerend of zonwerend isolatieglas. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor glas in lood bij Van de Akker.

Offerte aanvragen

Over Van de Akker Glas- en Schilderwerken

Sinds het bedrijf in 1981 werd opgericht is het vakbekwame en geschoolde personeel in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, te leveren en te bewerken. Van de Akker heeft een breed assortiment op voorraad, van veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Naast ons ruime aanbod van glas isolatie en reparaties hebben wij u nog veel meer te bieden. Van de Akker is namelijk ook gericht op schilderwerk. Wij doen onze schilderactiviteiten binnen de bedrijvensector en speciaal gericht op renovatiewerkzaamheden. Dit betreft zowel binnen- als buitenschilderwerk. Hiervoor staat ons team van schilders ter beschikking met al vele jaren ervaring.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor het ontwerpen en plaatsen van uw glas in lood in Veghel kunt u een afspraak met ons maken of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij verzorgen graag uw glas in lood (reparatie) of andere glas- of schilderwens. U kunt contact met Van de Akker Glas- en Schilderwerken opnemen via het contactformulier of via 0492-536432.

Wat kan deze glaszetter in Veghel zoal betekenen?

Deze glaszetter in Veghel is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Veghel, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op