Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glas in lood reparatie Eindhoven

Glas in lood reparatie in Eindhoven en omgeving

Wilt u glas in lood reparatie in Eindhoven laten uitvoeren door een professional? V.d Akker Glaszetters & Glashandel is gespecialiseerd in plaatsen en repareren van glas in lood ramen. Met glas in lood geeft u uw huis een karakteristieke uitstraling.

Glas in lood is vakkundig in elkaar gebouwd. Het geeft een blijvende meerwaarde aan uw huis, bovenlichten, overkapping, veranda of erker. Wij brengen het glas graag terug in de originele staat. Zodoende kunt u er nog jarenlang van genieten. Graag komen we vandaag nog langs om de schade te herstellen.

Neem Nu Contact op

Offerte aanvragen

 

 

 

Glas in lood reparatie | vele jaren ervaring

  • Al jarenlang een groot begrip in de regio
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Werkzaam voor particulieren en bedrijven
  • 24/7 service
  • Vrijblijvende prijsopgave op maat
  • Glas op maat

Is uw glas aan reparatie toe? Schakel onze deskundige hulp in. Wij zorgen er graag voor dat het kapotte glas vervangen wordt door nieuw glas. Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gebroken glas herstellen

Doorgaans gaat een glas in lood paneel 60 tot 70 jaar mee. Op den duur zal het paneel aan glas in lood reparatie of restauratie toe zijn. Weersinvloeden tasten het lood aan. Daarnaast komen de loodprofielen op den duur steeds meer onder druk te staan.

Bijvoorbeeld door het dicht gooien van deuren in kleine ruimtes. Gebroken glas kan hier het gevolg van zijn. Wij zorgen er op professionele wijze voor dat het paneel in de oude staat hersteld wordt.

Glas in loodramen repareren

Wanneer we glas in loodramen repareren, wordt het glas uit het lood gehaald. Vervolgens wordt het glas opnieuw in het lood gezet. De volgende stappen zijn het solderen en kitten van het paneel. Op deze manier zorgen we ervoor dat het paneel weer compleet wind- en waterdicht is.

glad in lood reparatie

Tijdens het vervangen van het glas zorgen we ervoor dat het nieuwe glas zoveel mogelijk op het oude glas lijkt.

In elke gewenste samenstelling

Wij kunnen de combinatie van glas in lood en het wooncomfort van het huidige HR++ glas verzorgen. Dit doen we door het glas in lood in te laten bouwen in elke gewenste samenstelling.

Zo kunt u denken aan inbraak werend, geluidswerend of zonwerend isolatieglas. Met isolatieglas kunt u energie besparen. Wij kunnen wij vandaag nog bij u langskomen om u te adviseren over glas in lood reparatie.

Opgericht in 1981

Sinds het bedrijf in 1981 werd opgericht is het vakbekwame en geschoolde personeel in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen. Maar ook te leveren en te bewerken. Van de Akker heeft een breed assortiment op voorraad. Van veiligheidsglas tot sier- en figuurglas.

Zo bieden we onder meer hoog kwalitatief glas in lood in Eindhoven en omgeving aan. Naast ons ruime aanbod van glas isolatie en reparaties hebben wij u nog veel meer te bieden.

We staan graag voor u klaar. Ook in het geval van schade en nood

Vraag een offerte aan

Neem direct contact met ons op voor professionele glas-in-lood reparatie. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. We zorgen er graag voor dat het glas in lood paneel teruggebracht wordt tot de originele staat. Zodoende kunt u nog vele jaren van de prachtige ramen genieten.

Voor het ontwerpen en plaatsen van uw glas in lood kunt u een afspraak met ons maken. Wij verzorgen graag uw glas in lood (reparatie) of andere glas- of schilderwens.
[Best4FAQ name=”Plexiglas Eindhoven”]