Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glas groothandel Venray

Uw glas groothandel nabij Venray

Bij Van den Akker Glas- en Schilderwerken krijgt u de beste service als het gaat om glas- en schilderwerken. Wij zijn een glas groothandel vlakbij Venray sinds 1981 en gespecialiseerd in renovatie- en herstelwerkzaamheden op het gebied van glas- en schilderwerken. Of het nu gaat om het nieuw plaatsen, vervangen van glas of glasschade: bij ons bent u welkom. Dankzij onze unieke 24-uursschadeservice staat er dag en nacht een vakman voor u klaar. In plaats van wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een veilige noodoplossing of reparatie.

Van glaswerk tot schilderwerk

Bij Van den Akker streven we altijd naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Venray, Eindhoven en ver daarbuiten. Het personeel bij Van den Akker gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas. Door de inzet van vakbekwaam en geschoold personeel bent u verzekerd van een perfect resultaat. U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen en vervangen van verschillende glassoorten, zoals: thermopane glas, HR glas, gelaagd glas en isolatieglas.

Maar ook voor andere services bent u bij ons welkom:

  • Het plaatsen van voorzetramen;
  • 24-uursschadeservice;
  • Renovatieschilderwerken;
  • Het plaatsen van ventilatieroosters;
  • HR++ glas plaatsen voor betere isolering.

Vraag een offerte aan

Doe een vrijblijvende offerteaanvraag of bel naar 0492-536432 om u te laten informeren over de verschillende mogelijkheden die Van den Akker Glas- en Schilderwerken u te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar service op het gebied van schilderwerk of een glas groothandel in Venray zoekt, wij kunnen u helpen!
[Best4FAQ name=”Glaszetter Venray”]