bg
0492-53 64 32www.akkerglas.nl

Glasschade of ruit kapot?

Bel nu!

Bel 0492 – 536 432

De beste glas groothandel van Veghel

Bij Van den Akker Glas- en Schilderwerken krijgt u de beste service op het gebied glas- en schilderwerken. Wij zijn een glas groothandel in Veghel sinds 1981 en gespecialiseerd in renovatie- en herstelwerkzaamheden op het gebied van glas- en schilderwerken. Of het nu gaat om het nieuw plaatsen, vervangen van glas of glasschade: u kunt bij ons terecht. Dankzij onze unieke 24-uursschadeservice staat er dag en nacht een vakman voor u klaar. In plaats van wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een reparatie en wanneer dit niet mogelijk is, met een veilige noodoplossing.

Offerte aanvragen

Van glaswerk tot schilderwerk

Ons gecertificeerde bedrijf streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Veghel en omgeving. Het personeel bij Van den Akker gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas. Door de inzet van vakbekwaam en geschoold personeel bent u verzekerd van een perfect resultaat. Bij ons bent u op het juiste adres voor verschillende services, zoals:

U bent bij ons ook welkom als u een bedrijf zoekt voor het zetten van andere soorten glas zoals: thermopane glas, HR glas, gelaagd glas en glas isolatie om energie te besparen.

Vraag een offerte aan

Doe een vrijblijvende offerteaanvraag of bel naar 0492-536432 om u te laten informeren over de verschillende mogelijkheden die Van den Akker Glas- en Schilderwerken u te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar service op het gebied van schilderwerk of een glas groothandel in Veghel zoekt, wij kunnen u helpen!

Wat kan deze glaszetter in Veghel zoal betekenen?

Deze glaszetter in Veghel is 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van schade aan glas. Daarnaast kunt u dit bedrijf ook inhuren voor allerlei services op het gebied van glas. Denk aan veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Vraag een offerte aan!

Wanneer is deze glascentrale bereikbaar?

Wij staan als 24 uurs glascentrale dag en nacht voor u klaar om eventuele schade op vakkundige wijze te herstellen. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een geschikte oplossing voor uw probleem. Eenmaal op locatie stellen we geheel gratis een offerte op maat op.

Hoe zit het met een vergoeding van de verzekering?

Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen wij de schade in de meeste gevallen rechtstreeks verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer uw verzekering aangeeft dat zij alleen contracten heeft met eigen herstelbedrijven. U kunt namelijk aangeven dat u zelf een schadeherstelbedrijf inschakelt. Vaak is dit geen probleem en wordt er door de verzekering alsnog een vergoeding uitgekeerd. Door een offerte aan te vragen weet u precies hoe hoog de kosten worden.

Waarom kiezen voor deze glashandel?

Door te kiezen voor deze glashandel in Veghel, geniet u van vele voordelen. Zo beschikt dit bedrijf over een 24-uursschadeservice, kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten glas én geniet u van scherpe prijzen. Wilt u exact weten welke prijzen we hanteren? Doe een offerte aanvraag, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Offerte aanvragenNeem Nu Contact op