Kom werken bij Van den Akker Glaszetters & Glashandel
Bekijk onze vacatures  

Glas groothandel Veghel

De beste glas groothandel van Veghel

Bij Van den Akker Glas- en Schilderwerken krijgt u de beste service op het gebied glas- en schilderwerken. Wij zijn een glas groothandel in Veghel sinds 1981 en gespecialiseerd in renovatie- en herstelwerkzaamheden op het gebied van glas- en schilderwerken. Of het nu gaat om het nieuw plaatsen, vervangen van glas of glasschade: u kunt bij ons terecht. Dankzij onze unieke 24-uursschadeservice staat er dag en nacht een vakman voor u klaar. In plaats van wachten tot een glaszetter tijd voor u heeft, wordt u dezelfde dag nog geholpen met een reparatie en wanneer dit niet mogelijk is, met een veilige noodoplossing.

Offerte aanvragen

Van glaswerk tot schilderwerk

Ons gecertificeerde bedrijf streeft naar het leveren van de beste glas- en schilderservice in de regio Veghel en omgeving. Het personeel bij Van den Akker gaat uiterst zorgvuldig en professioneel te werk bij het plaatsen, leveren, bewerken en herstellen van glas. Door de inzet van vakbekwaam en geschoold personeel bent u verzekerd van een perfect resultaat. Bij ons bent u op het juiste adres voor verschillende services, zoals:

U bent bij ons ook welkom als u een bedrijf zoekt voor het zetten van andere soorten glas zoals: thermopane glas, HR glas, gelaagd glas en glas isolatie om energie te besparen.

Vraag een offerte aan

Doe een vrijblijvende offerteaanvraag of bel naar 0492-536432 om u te laten informeren over de verschillende mogelijkheden die Van den Akker Glas- en Schilderwerken u te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar service op het gebied van schilderwerk of een glas groothandel in Veghel zoekt, wij kunnen u helpen!

[Best4FAQ name=”Glaszetter Veghel”]